Aquasoft oslavil 15 let od založení společnosti

[Tisková zpráva] Praha 8.2.2011 – 15 let po zápisu do obchodního rejstříku, tj. 26.1.2011, oslavil Aquasoft společně se svými zaměstnanci výročí svého založení. Na vzpomínkové oslavě nechyběl ani narozeninový dort, ani přípitek sektem. Zaměstnancům bylo také představeno inovované logo společnosti.

Během 15 let se z firmy, která začínala s několika málo zaměstnanci, stal významný dodavatel rozsáhlých aplikací pro státní instituce a velké podniky. Aquasoft zrealizoval projekty pro desítky zákazníků v celkové hodnotě za více než 1,5 miliardy Kč. Řešení se svou komplikovaností řadí mezi nejsložitější ve státní správě v ČR. Věcné oblasti, ve kterých je Aquasoft špičkou na trhu, jsou cla, daně, správní řízení a bezpečnost potravin. Vedle těchto oblastí se poslední tři roky Aquasoft soustředí i na oblast elektronizace zdravotnictví. Mezi nejvýznamnější zákazníky Aquasoftu patří Generální ředitelství cel, Ministerstvo zemědělství, Státní veterinární správa a Český telekomunikační úřad. Aquasoft používá nejmodernější technologie, je Gold partnerem společností Oracle a Microsoft a způsoby řízení procesů a interní metodika jsou ověřeny certifikační autoritou.

V roce 2010 přesáhl obrat firmy 250 miliónů Kč. Dynamický nárůst vykazuje většina klíčových ekonomických ukazatelů, např. výnosy průměrně meziročně rostou o 21 %. Základem úspěchu je podle Petra France, generálního ředitele Aquasoftu, individuální přístup ke každému zákazníkovi. „Nejde nám o jednorázové zakázky. Naším cílem je dobře zákazníka a jeho potřeby poznat, a vytvořit mu řešení přesně na míru. Naše klienty nebereme pouze jako anonymní zákazníky, ale budujeme s nimi vztahy založené na důvěře.“ Spokojenost a loajalita zákazníků je vyjádřena tím, že přes 60 % zákazníků spolupracuje s Aquasoftem více než 10 let a 80 % zákazníků více než 5 let. Aquasoft získává i odborná ocenění, kterých za 15 let bylo více než dvě desítky.

„I když máme radost z našich výsledků, na prvním místě jsou u nás vždy lidé, jejich motivace, potřeby i možnost maximálního využití jejich potenciálu,“ říká Petr Franc. Dobré mezilidské vztahy, vzájemný respekt, jistota, že se na své kolegy i vedení lze spolehnout, otevřená komunikace a přístup k informacím, to jsou atributy firemní kultury Aquasoftu. O tom svědčí i umístění ve studii Best Employers mezi desítkou nejlepších zaměstnavatelů ČR třikrát po sobě.

Aquasoft si je vědom toho, že za svoje úspěchy vděčí zaměstnacům, zákazníkům a obchodním partnerům. Jim patří velké poděkování za dosavadní spolupráci a přání zachování přízně do budoucna.

O Aquasoftu

Aquasoft patří mezi přední firmy v České republice zaměřené na dodávky informačních systémů. Na trhu působí od roku 1996. Aquasoft disponuje týmem více než 100 kvalifikovaných profesionálů. Za dobu své existence úspěšně realizoval celou řadu vývojových a integračních projektů zahrnujících geograficky, procesně i věcně velmi rozsáhlé systémy.Váš prohlížeč možná nepodporuje zobrazení této zprávy.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).