ASUS U2 ve znaku jedinečnosti

[Tisková zpráva] Notebook ASUS U2 představuje luxusní zážitek, nádherné detaily a vysoký výkon

Praha 27. února 2008 – ASUSTeK Computer Inc. (ASUS), přední dodavatel kompletních 3C řešení, přichází na trh se zcela novou úrovní luxusních notebooků, které využívají nejnovější technologie a kladou důraz na každý detail. Kompaktní model U2 s širokoúhlou 11,1" obrazovkou je založen na nejnovější technologii pro procesory Intel Centrino, je vybaven operačním systémem Windows Vista a úložiště tvoří paměťový modul SSD (Solid State Disc – pevný disk bez pohyblivých součástí) o kapacitě 32 GB, který je lehčí a spolehlivější než standardní pevné disky. SSD také značně zrychluje zavádění systému a snižuje spotřebu energie, což umožňuje delší pracovní dobu bez napojení na síť.

Luxus a funkčnost v jednom
Notebook U2 je navržen a sestrojen pro maximální luxus, což je patrné při pouhém pohledu, včetně užitečného a všestranného příslušenství. Soulad zpracování a funkčnosti je podtržen precizním propojením obrazovky a klávesnice pomocí leštěných pantů, které se nechaly inspirovat luxusními manžetovými knoflíčky. Ručně leštěný ocelový povrch v kombinaci s leptanými ornamenty tvoří spolu s kvalitní kůží souhru nejmodernější techniky s uživatelsky příjemným designem, který odráží principy dokonalosti na pohled i na dotyk.

Pastva pro oči
Notebook U2 má speciální LCD panel s LED podsvícením, který má poloviční tloušťku než tradiční LCD panely, a přesto poskytuje o 1/3 vyšší jas. Má nižší spotřebu energie a nabízí vyšší jas i rychlejší odezvu. Širokoúhlý displej se speciálním lesklým povrchem a exkluzivní technologií Splendid Colour Enhancement Engine zobrazuje živé barvy a ostré detaily.

Video komunikace v reálném čase
Do LCD panelu notebooku U2 je integrována jedna z nejmenších webových kamer s vysokým rozlišením, která spolu se zabudovaným, vysoce kvalitním mikrofonem umožňuje provozování bezdrátových videokonferencí.

Spolehlivá ochrana soukromí
Mobilita a výkon jsou u tohoto modelu dokonale vyváženy a k dispozici je také kompletní sada bezpečnostních prvků. Bezpečnost dat je pojata komplexně, a to včetně zabudované čtečky otisků prstů, která provádí odečítání z živé vrstvy kůže. Tím je zajištěna maximální přesnost skenování. Zabudované hardwarové řešení ochrany dat TPM představuje prevenci proti útokům hackerů a znemožňuje jim získat hesla a šifrovací klíče chránící citlivá data.

Více informací o produktech společnosti ASUS naleznete na webových stránkách společnosti http://www.asus.com nebo http://cz.asus.com.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).