ASUS W5Fe: První notebook na světě se SideShow

[Tisková zpráva] Windows Vista v plné síle díky přídavnému displeji SideShow.

Praha 7. března 2007 – Společnost ASUSTeK Computer Inc. (ASUS), přední dodavatel výkonných notebooků, představuje zcela nový způsob práce s mobilním počítačem díky revoluční řadě notebooků W5Fe. Kompaktní 12" široký notebook s progresivní funkcí SideShow, externím pomocným displejem na krytu LCD, nabízí vysokou mobilitu spolu s rychlým, snadným a pohodlným přístupem k datům. Společnost ASUS, známá svojí silnou konstrukční základnou, tak opět udává směr na cestě do éry Windows Vista.

W5Fe vychází z oceňované konstrukce série W5 a disponuje širokou škálou exkluzivních funkcí, včetně zobrazovacích technologií, které ještě umocní zážitek z digitální zábavy. Nastavitelná webová kamera s velkým rozlišením umožňuje bezdrátovou videokomunikaci. Notebook obsahuje čtečku paměťových karet a Bluetooth 2.0+EDR, což zajišťuje dostatečné možnosti pro ukládání dat a bezdrátové připojení.

alší pokrok v technologii mobilních počítačů
Společně s uvedením nového operačního systému Microsoft Windows Vista, jsou notebooky schopny nabídnout uživateli mnohem širší rozsah funkcí. To umožňuje změnu a zlepšení současného způsobu práce s počítačem.

SideShow je nezávislý operační systém, který může být zapnut i bez nastartování celého systému. Díky vestavěné flash paměti lze vybraná data uložit do SideShow ve formě textu, obrázku nebo zvuku a připravit je pro pozdější prohlížení. Externí systém je dobře synchronizován s hlavním operačním systémem, takže uživatelé mohou nastavit automatickou aktualizaci dat u funkcí Outlooku (e-maily, kalendář a plánování schůzek). Po zapnutí hlavního systému je okamžitě zajištěna konzistence dat.

Rychlý přehled
Pomocný displej W5Fe umožňuje rychlé prohlížení mnoha užitečných informací, včetně naplánovaných schůzek, telefonních čísel, adres a nejnovějších e-mailových zpráv. Na poli zábavy lze externí displej použít pro prohlížení fotografií, přehrávání hudby nebo hraní her typu Solitaire. Kromě toho může SideShow sloužit dokonce jako mobilní navigační zařízení.

W5Fe představuje špičkovou digitální „hračku“ v současném světě neustálých technologických změn. Nabízí výkonné zpracování, elegantní design, perfektní integraci funkcí a navíc rychlý přístup k důležitým datům bez nutnosti otevření notebooku.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).