Best Project Management patří IBM

[Tisková zpráva] Výroční soutěž "Best Project Management" zná své vítěze. Výsledky byly vyhlášeny na včerejší konferenci Project Management Day v pražském hotelu Angelo. Praha, 29. května - Absolutním vítězem soutěže Best Project Management, jejímž cílem je nalézt a ocenit nejlepší projektové managery ICT, organizačních a procesních projektů v oblasti komerčního sektoru a státní správy, se stal tým projektového managera Daniela Trhoně ze společnosti IBM Česká republika za projekt ERPort na Letišti Praha, s.p. Osmičlenná odborná porota ocenila zejména promyšlené nasazení projektového řízení, jeho přizpůsobení podmínkám u zákazníka a úspěšné řízení tohoto vysoce rizikového úkolu - implementace systému mySAP Business Suite na Letišti Praha.

Výroční soutěž „Best Project Management“ zná své vítěze. Výsledky byly vyhlášeny na včerejší konferenci Project Management Day v pražském hotelu Angelo.
Praha, 29. května – Absolutním vítězem soutěže Best Project Management, jejímž cílem je nalézt a ocenit nejlepší projektové managery ICT, organizačních a procesních projektů v oblasti komerčního sektoru a státní správy, se stal tým projektového managera Daniela Trhoně ze společnosti IBM Česká republika za projekt ERPort na Letišti Praha, s.p. Osmičlenná odborná porota ocenila zejména promyšlené nasazení projektového řízení, jeho přizpůsobení podmínkám u zákazníka a úspěšné řízení tohoto vysoce rizikového úkolu – implementace systému mySAP Business Suite na Letišti Praha.
Druhé místo získal tým projektového managera Vladimíra Knopa za projekt Customer Interaction Center v České spořitelně, jehož řešením byl rozvoj přímého bankovnictví Servis 24 a Business 24. Podle komise autoři perfektně zvládli komplexní heterogenní prostředí a řízený přenos znalostí z dodavatele na zákazníka.
Pomyslnou bronzovou příčku obsadil tým projektového managera Bohuslava Sikory za projekt Implementace systému pokročilého plánování a rozvrhování v TŘINECKÝCH ŽELEZÁRNÁCH, a.s., kde se podařila příkladná týmová práce odběratele s dodavatelem a úspěšné řízení projektu podle cílů.
Na konferenci Project Management Day byli za své projektové řízení oceněni také dva finalisté – tým Ladislava Vedrala se společnosti Logica a tým Tomáše Poruby ze Siemensu.
Zvláštní ceny poroty si mezi sebou rozdělily tým Jaroslava Brože ze společnosti STAPRO s.r.o. a projektové týmy Martina Halámky a Martina Kalivody z Pardubického kraje.
Vyhlašovateli soutěže Best Project Management je nezávislé sdružení Tuesday Business Network, spolu se spolupořadatelem společností solit project, s.r.o., za odborné garance poradenské společnosti Ernst and Young. Hlavním partnerem je společnost Logos a partnery LBMS a ICZ, na soutěži spolupracuje Česká komora Project Management Institute (PMI).

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).