Buďte IN s portálem Evropske-Domeny.cz

[Tisková zpráva] Akreditovaný registrátor domén EXPLORER spouští registrační a informační portál Evropske-Domeny.cz. Cílem portálu je nabídnout registrace nejen evropských domén nejvyšší úrovně a přinášet novinky z dění na doménovém trhu. Spolu se spuštěním portálu je možné registrovat indickou národní doménu .IN za 99,- Kč na první rok.

PRAHA, 20. listopadu 2007 – Portál Evropske-Domeny.cz přináší možnost ověřit si dostupnost a registrovat domény nejvyšší úrovně celkem 21 zemí světa.

Registrační portál
Mezi nabízené domény patří vedle národní domény České republiky (CZ) a populární evropské domény (EU), také národní domény Slovenska (SK), Polska (PL), Maďarska (HU), Německa (DE), Rakouska (AT), Ruska (RU) nebo Velké Británie (CO.UK).

Z exotických domén můžete získat domény Americké Samoi (AS), Kokosových ostrovů (CC), Tuvalu (TV) nebo zmiňované Indie (IN). Indické domény jsou na omezenou dobu za uváděcí cenu 99,– Kč na rok. Původní cena domény je 790,– Kč.

Informační portál
Nedílnou součástí portálu Evropske-Domeny.cz bude i zpravodajství z dění na doménovém trhu. Zajímavosti, novinky či statistiky týkající se domén, doménových spekulací, významných doménových obchodů nebo nově zaváděných doménových koncovek budou na portálu zdarma k dispozici. Doménové novinky je možné odebírat i pomocí RSS kanálu.

Historie – od 21871 předregis­trací až dodnes
Portál Evropske-Domeny.cz navazuje na informační a registrační portál www.evropskado­mena.cz, který v roce 2005 začal jako první na českém trhu přinášet informace o tehdy chystané doméně .EU a také jako první v ČR nabídl předregistrace domén .EU.

Více informací najdete na www.Evropske-Domeny.cz

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).