Canon Business Solutions a CoLin zahajují spolupráci

[Tisková zpráva] Praha, 20. dubna 2006 – Divize Business Solutions společnosti Canon (CBS) dnes představila svou novou PR agenturu, jíž se v uzavřeném výběrovém řízení stala společnost CoLin. Ve výběrovém řízení CoLin uspěl zejména díky kreativnímu přístupu a schopnosti efektivně vytvářet aliance mezi svými zákazníky a partnery.

„CoLin jsme vybrali díky kvalitnímu týmu, který má dlouhodobé zkušenosti s prací pro mezinárodní společnosti v oblasti moderních technologií“, říká Eva Doležalová, manažer korporátní komunikace Canon CBS. „Od naší spolupráce očekáváme zkvalitnění práce s médii a zvýšení povědomí o pozici a směřování naší společnosti na českém trhu.“

„Práce pro Canon je pro nás vítanou výzvou a možností podpořit budování celosvětově uznávané značky v prostředí, které důvěrně známe,“ říká Jana Kulísková, ředitelka společnosti CoLin. „Úspěch ve výběrovém řízení zároveň vnímáme jako potvrzení kvality našich služeb.“

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).