Canon CZ spustil portál PartnerNet pro komunikaci s obchodními partnery

[Tisková zpráva] PartnerNet nabízí přístup k marketingovým materiálům, produktovým informacím i školením. PartnerNet je doplněk pro komunikaci s partnery a usnadňuje přístup k odbornému poradenství.

PRAHA, 21. dubna 2010 – Canon CZ, lídr v oblasti digitálního zpracování obrazu, oznámil spuštění portálu PartnerNet pro komunikaci s obchodními partnery. Prostřednictvím intuitivního webového portálu mohou partneři získat marketingové materiály, ceníky, letáky a produktové listy nebo termíny školení a kurzů. Stránky jsou pravidelně aktualizovány a uživatelé tak mají vždy přístup k nejnovějším informacím.

Každý partner získá přístup zabezpečeným heslem a poskytnuté informace, nabídky akcí a školení jsou uzpůsobeny individuálním potřebám, ať už se jedná o ředitele společnosti, marketingového nebo třeba obchodního manažera. Výhodou bude i možnost přizpůsobit jednoduše materiály pro marketingové kampaně. Partneři tak mohou například vkládat do obchodních a reklamních materiálů vlastní loga nebo informace.

Antonín Brož, Distribution manager společnosti Canon CZ/SK, dodává: „PartnerNet je online nástroj pro komunikaci s partnery. Nabízí informace o produktech i nástroje pro podporu marketingu a prodeje. Uživatelé snadno získají bannerovou reklamu, direct e-mail, letáky, produktové fotografie nebo brožury. Vybrané materiály navíc dovolí další přizpůsobení podle potřeb partnerů. Jednoduchý přístup k informacím a jejich centralizace umožní snazší oslovení potenciálních zákazníků a zvýšení prodeje.“

Prvních 100 registrovaných zákazníků v České republice získá zdarma inkoustovou tiskárnu Canon PIXMA MP250.

Portál je k dispozici na adrese: www.canon.cz/par­tnernet. Schválení registrace podléhá kontrole společnosti Canon CZ s.r.o.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).