CASABLANCA INT JE OPĚT PŘIPRAVENA POMOCI

CASABLANCA INT JE OPĚT PŘIPRAVENA POMOCI

(Praha, 15.8. 2002) – V souvislosti s povodňovou situací v celé České republice, oznamuje společnost Casablanca INT všem zákazníkům, veřejnosti i médiím, že její sídlo a činnost byla a je absolutně mimo veškeré nebezpečí.

Společnost pracuje bez výpadků nepřetržitě a zejména nově zrekonstruované Casablanca Housing Centrum na adrese Vinohradská 184, Praha 3 funguje na sto procent a přijímá nové zákazníky. Všichni pracovníci firmy Casablanca INT jsou v pohotovosti a bez průtahů poskytují službu server housing. Jedná se o umístění serverů a jejich připojení na páteřní síť poskytovatele Internetu, které využívají firmy jejichž servery a ostatní zařízení byly původně umístěny v nyní zaplavených částech Prahy.

Této nabídky již od pondělí tohoto týdne využilo několik subjektů a Casablanca INT je plně připravena pomoci i dalším příchozím v svém sídle, dále na obchodní nonstop lince 0800 / 313130 i na technické HotLine 0604 / 63 28 13.

V případě zájmu o další informace kontaktujte:
CASABLANCA INT, Vinohradská 184, P-3, tel.: 6713 2035–8, info@casablanca.cz, www.casablanca.cz

Milan Švácha, Sales and Marketing Director, Tel.: 0603 / 413 039, E--mail milan.svacha@casablanca.cz
Jitka Fuksová, PR Manager, Tel.: 0604 / 255 823, E--mail jitka.fuksova@casablanca.cz
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).