Cleverlance má nové členy managementu

[Tisková zpráva] Praha, 30. června 2008 – Společnost Cleverlance jmenovala do svého managementu Vladislava Němce (30). Na pozici Executive Director for Insurance bude mít na starosti strategii, řízení a rozvoj obchodních aktivit a dodávky softwarových řešení pro zákazníky z oblasti pojišťovnictví.

Němec doposud v Cleverlance zastával pozici Business Development Managera. Dříve působil jako obchodní a marketingový ředitel Rodinného pivovaru Bernard. Zkušenosti z finančního sektoru získal v Komerční bance jako projektový manažer. Je absolventem Elektrotechnické fakulty ČVUT. Je ženatý, má dvě děti a jeho největšími koníčky jsou horská turistika a střelba.

Dalším nově jmenovaným členem vedení se stal Richard Stehlík (42) na pozici Executive Director for KB Group. Jeho úkolem bude strategie a řízení 90 členného týmu, jeho obchodní rozvoj a dodávky IT řešení pro skupinu firem Komerční banky, jedním z největších klientů Cleverlance.

Na tento post postoupil z pozice Business Development Managera. Stehlík před Cleverlance pracoval ve stejné funkci ve společnosti LogicaCMG a dále jako Sales & Marketing Director v Infinity. Své mnohaleté obchodní zkušenosti nasbíral také ve společnostech Compaq Computer nebo Dell. Vystudoval Elektrotechnickou fakultu ČVUT. Je ženatý, má dvě děti a mezi jeho koníčky patří golf a sjezdové lyžování.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).