ČT: Zahrajte si novou hru na webu Vyprávěj

[Tisková zpráva] Internetový speciál k retro seriálu Vyprávěj se těší vysoké návštěvnosti. Se startem třetí série byl web aktualizován a od 12. 9. navíc zve k nové on-line hře.

Retro seriál České televize Vyprávěj opět slaví úspěchy. V televizi i na internetu! Televizní premiéru prvního dílu třetí série, nazvaného Na rozcestí, zhlédlo v pátek 9. září 2011 od 20:00 hodin na ČT1 v průměru 1 milion 282 tisíc dospělých a 57 tisíc dětí (podrobnosti v tiskové zprávě ČT1: Milionové víkendové premiéry). Mnoho dalších příznivců seriálu si epizodu Na rozcestí pustilo na webu www.vypravej.cz, respektive v rámci iVysílání ČT – celkem již počet on-line diváků překročil 250 tisíc.

Internetový speciál Vyprávěj navíc nabízí ke zhlédnutí všechny díly předchozích dvou sérií a vedle toho své návštěvníky baví aktualizovaným obsahem, reflektujícím děj a chronologii nové třetí řady (více v tiskové zprávě Česká televize aktualizovala web seriálu Vyprávěj).

Absolutní novinku na www.vypravej.cz představuje zbrusu nová on-line hra. Spuštěna byla 12. září 2011. Hraví fanoušci seriálu Vyprávěj se s ní vrátí zpět do „osmdesátek“. Zavzpomínají na to, jak se chodilo do Pionýra a Svazarmu, hrála se čára o céčka, na diskotékách zněly hity Michala Davida, oslavováni byli dělníci, havíři a zemědělci plnící nad plán a transparenty „Se Sovětským Svazem na věčné časy“ visely na každém rohu spolu s portréty vysokých komunistických představitelů…

Internetový speciál retro seriálu Vyprávěj patří mezi nejpopulárnější stránky na webu České televize. Jeho návštěvnost se od pátku 9. 9. 2011 drží na bezmála 20 tisících unikátních uživatelů každý den. Ti si již zobrazili přes 100 tisíc stránek.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).