Cyrrus je mobilní díky aplikaci od Inmite

[Tisková zpráva] Inmite uvádí na trh jedinečný nástroj pro ty, kteří chtějí být neustále informováni o nejnovějším dění na burze. Pro investiční společnost Cyrrus právě spouští aplikaci pro iPhone.

„Aplikaci nabízíme jako bonus pro naše klienty, co používají iPhone. Mohou tak mít informace od nás pořád v kapse,“ říká o důvodech spuštění Petr Zeman ze společnosti Cyrrus.

Aplikace mimo jiné monitoruje aktuality na burze, pohyby měn či nabízí analýzy od odborníků z Cyrrusu. Obsahuje i VIP sekci, ze které se může uživatel připojit přímo do svého účtu na Cyrrus.cz. Aplikaci lze také využít k rychlému přihlášení na semináře Cyrrusu a s její pomocí si sjednat soukromou schůzku. Jakékoliv dokumenty, které aplikace nabízí lze stahovat a později se k nim vracet.

Firma Inmite je lídrem na českém trhu v oblasti vývoje aplikací pro smartphony se zaměřením na iPhone a Android. Existuje na našem trhu od roku 2008 a mimo aplikace pro iPhone a iPad vyvíjí také mobilní aplikace pro Android a BlackBerry.. Do dnešního dne vytvořila již na 30 smartphone aplikací. Mezi její nejvýznamnější české projekty patří iPhone aplikace pro ČT24, Motomail pro Android nebo SMS Jízdenka, jedna z nejoblíbenějších Android aplikací na českém a slovenském trhu. Světově nejúspěšnější je iPhone aplikace Corkbin.