D-Link a Intel sdílejí vizi digitální domácnosti a bezdrátové komunikace na akcích Intel Channel Conference ve východní Evropě

Společnost D-Link bude hlavním účastníkem a poskytovatelem bezdrátového připojení na akcích Intel Channel Conference ve východní Evropě, pořádané tento podzim.
Řešení pro digitální domácnosti a kanceláře jsou v roce 2005 ústředním bodem strategií D-Link i Intel. Obě společnosti jsou si vědomy důležitosti a rychlosti vývoje pro domácí i podnikové prostředí.
D-Link a Intel jsou partnery na celosvětové i evropské úrovni. Obě společnosti jsou členy Digital Living Network Alliance (DLNA) – organizace zahrnující všechny součásti průmyslu spotřební elektroniky a výpočetní techniky, která vytváří standardy pro zvýšení kompatibility zařízení.
„Intel si je vědom síly vize digitální domácnosti a chce ji sdílet se svojí sítí předních evropských dodavatelů,“ řekl Kevin Wen, prezident D-Link (Europe) Ltd na konferenci Intel® Solutions Summit, konané v dubnu tohoto roku v Irsku, kde byla společnost D-Link hlavním sponzorem.
„Pro D-Link je to vynikající příležitost, jak podpořit Intel širokým portfoliem produktů, které demonstrují výhodnost bezdrátových řešení pro domácnosti a kanceláře partnerům v celém regionu“ říká Jasmina Bratonja, manažer pro východní Evropu, a dodává: „D-Link se zaměří na širší škálu řešení od digitální domácnosti až po bezdrátovou komunikaci, gigabitové připojení pracovních stanic a hlasovou komunikaci přes síť (VoIP). Tato řešení mohou být implementována samostatně nebo společně pro rozšíření možností využití sítě“.
„Intel oceňuje podporu a spolupráci D-Link při zvyšování dostupnosti špičkových technologických řešení pro evropské firmy,“ řekl Maurits Tichelman, ředitel oddělení prodeje a distribuce společnosti Intel pro oblast EMEA (Evropa, Střední východ, Afrika). „Naše zaměření na podporu bezdrátových mobilních řešení a vysoce výkonných, bezpečných a snadno ovladatelných podnikatelských platforem přinese zákazníkům D-Link nové možnosti.“
D-Link spustil v září tohoto roku svůj nový celoevropský partnerský program, navržený speciálně pro podporu poskytovatelů řešení s přidanou hodnotou. Polsko bylo první zemí ve východní Evropě, která zahájila program, který bude implementován v regionu od začátku roku 2006.

Účastníci akcí Intel Channel Conference jsou pro D-Link Eastern Europe ideálním publikem, kterému předvede své rozsáhlé porfolio produktů jako doplněk k již prodávaným řešením Intel®.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).