D-Link téměř zdvojnásobil prodej

[Tisková zpráva] Praha, 15. listopadu 2007 – Společnost D-Link, přední dodavatel síťových a komunikačních řešení, ohlásila výsledky za třetí čtvrtletí letošního roku, když téměř zdvojnásobila své prodeje prostřednictvím partnerského kanálu a výrazně zvýšila meziroční růst obratu.

Výsledky společnosti D-Link v právě skončeném čtvrtletí potvrdily pozitivní trend letošního roku, kdy již ve druhém čtvrtletí činil meziroční nárůst prodejů v partnerském kanále 40 % oproti prvnímu. Tento nárůst se podařilo ve třetím čtvrtletí ještě zvýraznit, když meziročně pro toto období činí 81 %. Celkově to znamená, že již na konci právě skončeného čtvrtletí dosáhl D-Link výše obratu rovnající se výsledkům za celý loňský rok.

Podle informací od dealerů se na vzrůstajících objemech prodejů podílí především stále se zvyšující zájem o produkty z oblasti zabezpečení, a také zařízení pro bezdrátové sítě wi-fi. Router D-Link DI-524 je vůbec nejprodávanějším wi-fi routerem v partnerské síti v České republice.

Jiří Kraval, Country sales manager společnosti D-Link pro Českou a Slovenskou republiku komentuje “Tento úspěch přičítám vzrůstajícímu povědomí veřejnosti a uživatelů výpočetní techniky o síťových prvcích a poptávce po nich. Dále naší nabídce nových produktů umožňujících přenos dat pomocí bezdrátových technologií. A nemohu opomenout práci a píli zaměstnanců a obchodních partnerů naší společnosti.“

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).