Další ocenění pro Polycom

[Tisková zpráva] Společnost Polycom již řadu let zaujímá vedoucí postavení mezi dodavateli řešení pro audiovizuální komunikaci a vzdálenou spolupráci. Dokládá to rovněž dlouhá řada prestižních ocenění, které Polycom získal od odborných magazínů, analytických společností i samotných uživatelů.

K nim se přidává ocenění od magazínu InformationWeek Business Technology Network, který již tradičně uděluje výroční ceny InformationWeek 500 určené pro nejinovativnější společnosti z oblasti IT. Do této elitní skupiny se za rok 2008 dostal rovněž Polycom díky svým špičkovým HD řešením z oblasti audio/videoko­munikace, telepresence a systémů pro sjednocenou komunikaci.

Kromě vysoké kvality a užitné hodnoty svých produktů si společnost Polycom získala vysoké renomé i díky dlouhodobě skvělým hospodářským výsledkům. Neustálé se zvyšující prodeje zařízení se značkou Polycom a tomu odpovídající nárůsty obratu i zisku jsou dokladem toho, že společnost vždy dokázala zvolit správnou strategii při vývoji nových produktů a jejich zavádění na trh.

Další ocenění proto Polycom získal od amerického sdružení Global Technology Distribution Council (GTDC), které je každoročně udělováno těm firmám, jež dosáhly největšího nárůstu tržeb. V kategorii ročního obratu $100 milionů až $500 milionů tak Polycom získal nejvyšší ocenění „GTDC Rising Star “.

Distributorem video a audiokonferenčních zařízení a technologií značky Polycom je v České republice společnost Gesto Communications.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).