Damocles 1208: Vzdálené měření spotřeby elektřiny

[Tisková zpráva] Ethernet jednotka Damocles 1208 jsou cenově efektivní vstupy pro kontakt (12) a výstupy pro relé (8) po síti LAN. Typickou aplikací je čítání pulzů z elektroměrů, vodoměrů a podobně. Uživateli usnadní Damocles_1208_applicationživot Windows aplikace HWg-PDMS která pulzy zpracuje, přepočítá a vytvoří výstupy pro zpracování ve statistice v MS Excel.

Damocles 1208 je jednotka obecných vstupů a výstupů. Výstupy lze přepínat přes web, pomocí M2M rozhraní pro IT (SNMP) a průmyslové SCADA systémy (Modbus/TCP).

Čítače na vstupech pro kontakty umožňují vzdálené měření energie (průtoku) pomocí čítání impulsů z elektroměrů (vodoměrů, plynoměrů). Uživatel může data zpracovat pomocí Windows aplikace HWg-PDMS, která je zdarma. HWg-PDMS dovoluje přepočítat impulsy na kWh za čas (l/s nebo m3/sec) a vytvořit výstupní protokoly pro MS Excel. V protokolu je pak jednoduše uveden rozdíl kHh za týden / měsíc pro každý elektroměr.

O společnosti HW group
HW group s.r.o. je výrobce síťových senzorů z České republiky. HW group dodává produkty a řešení pro vzdálený dohled a řízení. Produkty HW group distribuuje 30 partnerů po celé Evropě, středním východu a Americe.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).