Druhý ročník Best Project Management vyhlášen

[Tisková zpráva] Druhý ročník soutěže Best Project Management, jejímž cílem je zkvalitnit profesionální řízení projektů, vyhlašují sdružení TUESDAY Business Network a solit project za odborné garance Ernst & Young. Uzávěrka přihlášek je 31. března. Vyhlášení vítězů soutěže se koná v rámci jednodenní konference Project Management Day o projektovém managementu v oblasti IT a consultingu.

Praha, 19. února – Projektový management je důležitou součástí rozvoje a zvyšování efektivity soukromého sektoru i státní správy. Proto sdružení TUESDAY Business Network a solit project za odborné garance Ernst & Young vyhlašují už 2. ročník soutěže Best Project Management (BPM), která má přispět ke zvýšení kvality a prestiže projektového managementu. Vítězem prvního ročníku se stal tým projektového managera Daniela Trhoně z IBM Česká republika za řízení projektu ERPort na Letišti Praha.

Cílem soutěže je zejména nalézt a ocenit řízení projektů i projektové manažery a umožnit jim navazování kontaktů, setkávání a sdílení zkušeností. Hlavním partnerem soutěže je společnost Hewlett-Packard, partnery ICZ a Thimon Andros Consulting.

„V loňském roce se nám dostaly do rukou velmi kvalitní projekty,“ říká Petr Knap, partner Ernst & Young. "Věříme, že i letos v porotě uvidíme zajímavé projekty a oceníme kreativní, zkušené a schopné projektové manažery. Zajímají nás příklady náročných a dobře řízených projektů a takové, při nichž ze sebe projektoví manažeři museli dostat to nejlepší.“

Do soutěže mohou být přihlášeny projekty realizované v České nebo Slovenské republice, které byly dokončené do 31.12.2008. U­závěrka přihlášek je 31. března, vítězný projekt bude vyhlášen na konferenci Project Management Day 2. června. Bližší informace a kompletní zpráva o prvním ročníku jsou k dispozici na www.bestprojec­tmanagement.cz.

Cílem konference Project Management Day je umožnit lidem navazování kontaktů, setkávání a sdílení zkušeností a vyzdvižení projektového managementu jako významného oboru. Konference je určena nejen pro projektové managery, ale také pro sponzory projektů, ICT managery, top management a personalisty.

O TUESDAY Business Network (www.TUESDAY.cz)
TUESDAY Business Network je podnikatelská síť, sdružující profesionály z oblasti technologického podnikání (dodavatele, uživatele i další odborníky), poskytující příležitost pro networking, sdílení informací a zkušeností mezi podnikateli, investory, konzultanty a poskytovateli služeb v oblasti technologií a inovací. Hlavními aktivitami TUESDAY Business Network jsou pořádání akcí, seminářů a konferencí, příprava průzkumů trhů a white paperů, vzdělávání a evangelizace trhu o možnostech využívání technologií v profesionální činnosti. TUESDAY Business Network je od roku 2009 součástí Internet Info.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).