Epicor uvádí službu Retail Loss Prevention Services

[Tisková zpráva] Odborníci společnosti Epicor pomohou maloobchodníkům snižovat náklady na prevenci ztrát a bojovat proti propadu tržeb

Praha, 8. listopadu 2010 – Společnost Epicor Software Corporation (NASDAQ: EPIC), přední dodavatel softwarových řešení pro řízení podnikových procesů, představila Epicor Retail Loss Prevention Services, soubor služeb, který má maloobchodníkům pomoci v boji proti ztrátám.

Služby Epicor Loss Prevention pomohou zákazníkům analyzovat potřeby jednotlivých oddělení, vypracovat realistické rozpočty a implementovat a udržovat robustní a zároveň flexibilní procesy využívající osvědčené výhody systematické prevence ztrát.

Mezi nabízené služby patří:

• Desetibodové inspekce: Analytici společnosti Epicor posoudí stávající aplikace a procesy a identifikují, jak nejlépe využít služby k formulaci úspěšného plánu na podporu snah v oblasti prevence ztrát.
  • Strategická konzultace: Analytici společnosti Epicor objasní, jak provádět efektivní šetření, jak používat nástroje prevence ztrát efektivněji a v kombinaci s dalšími aplikacemi Epicor, jako je například Sales Audit a CRM. Pomohou také implementovat nové procesy pro zajištění konzistentních technik vyšetřování napříč odděleními.
  • Vývoj vlastních výkazů: Analytici společnosti Epicor vytvoří přizpůsobené výsledkové karty a panely pro sledování klíčových výkonnostních ukazatelů (KPI), které umožní oddělením a manažerům prevence ztrát sledovat celkovou efektivitu programu.
  • Vyšetřování a opětovné získání: Přidělení odborně školených a kvalifikovaných vyšetřovatelů ke každému případu a možnosti případného doplnění terénních týmů prevence ztrát.
  • Kalibrace: Jako nezbytnost pro udržení náskoku v dnešním dynamickém maloobchodním prostředí provádí Epicor čtvrtletní kalibraci zaměřenou na zachování soustředění a integrity systému.
  • Analytik na telefonu: Odborník, který je k dispozici na telefonu, a který je obeznámen s  konkrétním prostředím zákazníka a je kdykoli v případě potřeby schopen poskytnout interním týmům prevence ztrát odborné poradenství.

Služby doplňují  oceňovaný software společnosti Epicor pro prevenci ztrát

Nově nabízené služ­by Loss Prevention Services staví na výborné pověsti společnosti Epicor v oblasti prevence ztrát, kterou si společnost vybudovala svým oceňovaným softwarem Epicor Retail Loss Prevention. Toto řešení postavené na platformě .NET nabízí klíčové technologické nástroje pro omezení ztrát zboží či krádeží a zvyšování ziskovosti. Umožňuje analyzovat transakce na úrovni obchodu, přičemž dokáže automaticky odhalovat vzorce podvodných aktivit. Každé porušení procedur je snadno identifikováno a vede buď k dalšímu školení zaměstnanců nebo k vyšetřování podvodu.

Mezi další funkce patří nástroj pro správu případů, který umožňuje maloobchodníkům sledovat všechny relevantní informace o případu na jediném místě. Tímto způsobem lze určovat hodnotu jednotlivých případů, vytvářet a spravovat plány náhrad. Flexibilní, na výjimkách založené reportovací funkce řešení Loss Prevention přispívají k rychlé návratnosti investic a vyšší produktivitě prevence ztrát v maloobchodě.  Další informace o službách a produktech Epicor Loss Prevention najdete na http://www.epi­cor.com/Soluti­ons/Pages/Los­sPrevention.as­px.

Epicor poskytuje komplexní řešení  správy maloobchodu pro podniky všech velikostí – od regionálních řetězců až po vícekanálové glo­bální značky. Mezi jeho zákazníky patří stovky velkých jmen od Aéropostale, American Eagle Outfitters a Ann Taylor až po Zales a Zumiez. V operacích zaměřených na maloobchod zaměstnává Epicor více než 800 lidí.

O společnosti Epicor Software Czech

Epicor Software je předním globálním poskytovatelem softwarových řešení pro odvětví výroby, distribuce, maloobchodu, pohostinství a služeb. Svým 20 000 zákazníkům ve více jak 150 zemích poskytuje společnost Epicor integrovaná softwarová řešení pro řízení podnikových procesů, s jejichž pomocí dokážou firmy zákazníků zvyšovat efektivitu a ziskovost, konkrétně jsou to systémy podporující plánování a využití podnikových zdrojů (ERP), řízení péče o zákazníky (CRM), řízení dodavatelsko-odběratelského řetězce (SCM) a řízení operací v oblasti maloobchodu (retail). V České republice a na Slovensku působí společnost Epicor Software již 17 let. ERP řešení Epicor zde využívá přes 200 společností a s tímto softwarem pracuje více než 3 000 koncových uživatelů. Více informací naleznete na www.epicor.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).