Gabriela Lobodášová ředitelkou marketingu v LG Electronics CZ

[Tisková zpráva] Praha, 2. dubna 2009 --- Do společnosti LG Electronics CZ nastupuje od začátku dubna Gabriela Lobodášová. Coby marketingová ředitelka je zodpovědná za řízení produktového a korporátního marketingu LG Electronics CZ v Česku a na Slovensku. Do LG přišla z české pobočky firmy Sony Ericsson, kde pracovala jako ředitelka pobočky.

V oboru získala Gabriela Lobodášová, absolventka Vysoké školy ekonomické v Praze, již řadu zkušeností. Pro výrobce mobilních telefonů Sony Ericsson pracovala od roku 2007. Před tím působila mnoho let ve společnosti Gillette, a to na různých mezinárodních pozicích v marketingu a obchodu.

„Posunem pozice vedoucího marketingu na ředitelskou úroveň ve struktuře firmy dáváme najevo velký význam tohoto oddělení pro náš další růst v obou zemích,“ řekl Vít Šubert, výkonný ředitel LG ELectronics CZ. „Mým hlavním úkolem bude sjednotit komunikaci LG napříč produktovými segmenty,“ uvedla Gabriela Lobodášová, marketingová ředitelka LG Electronics CZ.

Mezi koníčky Gabriely Lobodášové patří cestování, volejbal, lyžování a hra na klavír.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).