GRUPO ATENTO VSTUPUJE DO ČESKÉ REPUBLIKY PROSTŘEDNICTVÍM AKVIZICÍE SPOLEČNOSTI TELEMARKETING PRAGUE

[Tisková zpráva] Telemarketing Prague disponuje 300 operátorskými pozicemi pro klienty a zaměstnává 480 zaměstnanců. Grupo Atento působí již v 17 zemích a je pátým největším provozovatelem kontaktních center na světě. Telemarketing Prague poskytuje služby, mimo jiné, společnostem Telefónica O2, Home Credit, Vevay, Euromedia Group, Czech Online.

Doba čtení: 1 minuta

Praha, 4.3. 2008. Grupo Atento dnes dokončila akvizici společnosti Telemarketing Prague, největší nezávislé společnosti podnikající v oblasti kontaktních center v České republice.

„Skutečnost, že se společnost nachází ve střední Evropě, disponuje konkurenceschopným pracovním potenciálem, investicemi do infrastruktury a zároveň může nabídnout dobře jazykově vybavené zaměstnance, nám dává vynikající příležitost zajistit růst na místní úrovni a nabídnout našim zákazníkům i služby v zahraničí. Naším záměrem je zajistit rozvoj společnosti na základě stávajícího počtu klientů a využít dalších růstových příležitostí.“ uvedl Pedro Villar, prezident Grupo Atento. „Zároveň podpoříme stávající silný tým manažerů, vedený zakladatelkou společnosti Monikou Laskowskou. Tým, který sehraje klíčovou úlohu a povede firmu k dalším úspěchům,“ dodal Pedro Villar.

Celosvětový obrat řadí Grupo Atento na pátou příčku mezi provozovateli kontaktních center. Společnost zaměstnává téměř 124. 00 osob a provozuje celosvětovou síť více než 53 200 operátorských míst. Její příjmy v roce 2007 činily 1, 18 miliardy eur.

Grupo Atento, dceřiná společnost skupiny Telefónica, působí zejména v zemích Latinské Ameriky (Brazílie, Argentina, Chile, Kolumbie, El Salvador, Guatemala, Mexiko, Peru Panama, Uruguay a Venezuela). Působí rovněž v Maroku, Španělsku a Portoriku. Obchodní zastoupení má také ve Spojených státech a Francii.

Portfolio Grupo Atento zahrnuje 400 společností, pojišťoven a bank, kterým nabízí širokou škálu služeb a řešení pro outsourcing klientských služeb a správu klientů.