Díky Happy Deal vstupují hromadné nákupy na internetu i do menších měst

[Tisková zpráva] Happy Deal s. r. o. – nový hráč na trhu hromadných nákupů. Slevové kupony v 10 (!) regionech ČR. Kvalitní služby a zboží světových značek.

Jen několik týdnů poté, co Češi objevili výhody hromadných nákupů přes internet, vstoupil do tohoto atraktivního segmentu nový, velmi silný hráč – společnost Happy Deal s. r. o. z Děčína.

Své první nabídky zveřejnil server Happy Deal v pátek 3. září v 18:00 hodin.

Hromadné nákupy díky tomu přestávají být pouze doménou Prahy či Brna, ale slevové kupony mohou nově nakupovat také zákazníci například v Ústí nad Labem, Poděbradech, Olomouci nebo v Ostravě.

„Jako první nabízíme výhody našeho systému v celkem 10 městech napříč celou Českou republikou a jejich počet se bude neustále zvyšovat,“ říká jednatelka a spolumajitelka společnosti Happy Deal s. r. o Kamila Legler, která je zároveň zodpovědná za marketing. Během několika dnů chce podle jejích slov společnost rozšířit počet měst až na 25 a od podzimu pak začít působit i na Slovensku.

Další výhodou systému společnosti Happy Deal je také široká paleta nabízených slev na nejrůznější zboží a služby. Na jejích webových stránkách www.happydeal.cz budou moci už brzy zákazníci nakupovat kupony nejen na již běžně rozšířené služby z oblasti wellness či gastronomie, ale také na kvalitní služby a zboží například ze sousedního Německa.

V neposlední řadě stojí za zmínku také věrnostní program Happy Deal, díky kterému mohou registrovaní uživatelé získat další výhody. Tou první je odměna za doporučení aktuální slevy svým přátelům. „Za každého nového zákazníka, kterého náš stávající klient doporučí, získá bonus ve výši 150 Kč na tzv. Happy účet. Ten můžete libovolně a kdykoli využít při svých dalších nákupech na našem webu. Navíc bonusy lze nasčítat, protože jejich platnost není časově omezena. I díky tomu může mít třeba hned příští nákup slevového kuponu zcela zdarma,“ dodává Kamila Legler.

Regiony, ve kterých lze uplatnit kupony Happy Deal:
Brno, Děčín, Olomouc, Ostrava, Pardubice, Plzeň, Poděbrady, Praha, Ústí nad Labem a Zlín

Další plánovaná místa:
České Budějovice, Havířov, Hradec Králové, Cheb, Jihlava, Karlovy Vary, Kladno, Liberec, Mladá Boleslav, Opava, Prostějov, Tábor, Teplice, Uherské Hradiště, Znojmo

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).