Hosté pořadu Otázky Václava Moravce – neděle 2. července 2006

[Tisková zpráva] Hlavními hosty první části diskusního pořadu Otázky Václava Moravce vysílaného v neděli 2. července od 12.00 do 13.00 hod. na ČT1 a ČT24 budou předseda vlády ČR a předseda ČSSD Jiří Paroubek a předseda ODS Mirek Topolánek. Prostřednictvím telemostu se do debaty zapojí předsedkyně SNK-ED Jana Hybášková a náčelník generálního štábu Armády ČR Pavel Štefka.

Stěžejními tématy jejich diskuse budou koaliční smlouva, volba předsedy Poslanecké sněmovny PČR a orgánů Sněmovny, personální složení Topolánkovy vlády, způsob komunikace předsedy ODS a ČSSD po volbách, role prezidenta v povolebním dění, raketové základny na území ČR, silniční zákon a čtrnáct měsíců vlády Jiřího Paroubka.

V druhé části Otázek Václava Moravce vysílané od 13.05 do 14.00 hod. na ČT 24 bude moderátor pořadu hovořit s Janou Hybáškovou (SNK-ED) o současné politické situaci a o úloze menších politických stran i o povolební zahraniční politice státu, zejména ve vztahu k EU.

Později budou další hosté – Luboš Palata z Lidových novin a sociolog Fedor Gál – diskutovat o povolební situaci na Slovensku.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).