Hotel.cz upevňuje své postavení na online trhu s ubytováním

[Tisková zpráva] Liberec, 31.8.2010 - Společnost Hotel.cz, a.s., která provozuje portály Hotel.cz, Spa.cz, Turistik.cz nebo Hory.cz, upevňuje svou pozici mezi poskytovateli ubytování na internetu. V prvním pololetí letošního roku koupila portály Penzion.cz, Kdepřespat.cz, Nadovču.cz a Wellnessvíkend.eu. V květnu společnost spustila portál Hotely24.sk, který oslovuje slovenské poskytovatele ubytování. Od února je v provozu portál Spa.eu, polská obdoba portálu Spa.cz, který se zaměřuje na lázeňské a wellness pobyty.

„Naším záměrem je vybudovat co nejširší nabídku ubytování na internetu a poskytnou zákazníkům z různých segmentů specializované služby, ať už se jedná o firemní ubytování, ubytování na horách, wellness pobyty anebo rodinné dovolené,“ říká Jan Davídek, výkonný ředitel společnosti Hotel.cz, a dodává: „Díky tomu, že agregujeme nabídku českých, slovenských i polských ubytovatelů, můžeme nabídnout klientům ve všech třech zemích kvalitní a prověřené hotely. Při hodnocení ubytovacích zařízení vycházíme z více než 15.000 recenzí ubytovaných klientů.“

Společnost Hotel.cz je nejrychleji rostoucím subjektem na trhu s online ubytováním, její internetové stránky navštíví měsíčně více než 250.000 návštěvníků a ročně se jejich prostřednictvím ubytuje téměř 100.000 lidí.

O společnosti Hotel.cz:
Společnost HOTEL.CZ, a.s. provozuje portály www.hotel.cz, www.turistik.cz, www.spa.cz a www.hory.cz a řadí se mezi přední české internetové portály zaměřené na ubytování. Je členem nadnárodní skupiny Allegro stejně jako například srovnávač cen Heureka.cz, portál Aukro.cz nebo Bezrealitky.cz. Dlouhodobým cílem společnosti je poskytovat klientům kvalitní zákaznickou podporu a širokou nabídku různých typů ubytování nejen v České republice.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).