Icewarp pořádal odborný seminář

Icewarp pořádal odborný seminář

Praha, 2.srpna 2005 – IceWarp CZ, dodavatel komplexního řešení poštovního serveru Merak Mail Server, uspořádal 27.7.2005 odborný seminář s názvem IceWarp a technologie Merak Mail server v salónku restaurace Bonarte, Praha 9. Účastníky semináře přivítal ředitel společnosti Adam Paclt, pánové Milan Rippel a Petr Jenček pak seznámili účastníky se samotnou technologií, vysvětlili jak se bránit efektivně SPAMu, ukázali jednoduchost instalace a administrace a předvedli konkrétní řešení nasazení ve různých firmách.

Pro více informací kontaktujte prosím:

PRAM Consulting s.r.o.
Karel Kapinus – karel.kapinus@pram­.cz, tel.: +420 224 913 000

O společnosti IceWarp:
Společnost IceWarp založil v roce 2001 Jakub Klos, který od roku 1999 úspěšně vyvíjel produkt Merak Mail Server. V roce 2002 byla založena americká společnost Merak Mail server Inc. soustřeďující se výhradně na trh v USA. Společnost IceWarp má v současné době více jak 30.000 unikátních instalací a ve světe má více než 30 milionů koncových uživatelů. Informace o produktu je možné najít přímo na : www.icewarp.cz

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).