IDS Scheer opět oceněna za prodej licencí SAP

[Tisková zpráva] Praha, 1. března 2010 – Společnost SAP ČR, spol. s r.o. ocenila českou pobočku IDS Scheer za množství prodaných licencí v roce 2009. Společnost IDS Scheer, přední globální dodavatel řešení pro řízení podnikových procesů (BPM) a konzultačních služeb SAP, v pořadí dle obratu za prodej licencí skončila na druhém místě.

Toto ocenění, které podtrhuje dlouhodobě vysokou pozici společnosti IDS Scheer ČR v oblasti implementace ERP systémů na lokálním trhu, bylo předáno na setkání partnerů v rámci programu SAP Partner Edge v Praze 16. února 2010. Stejně dobrého výsledku dosáhla IDS Scheer ČR i v roce 2008.

Společnost IDS Scheer byla v roce 2009 ohodnocena i celosvětově oceněním SAP® Pinnacle Award, které se uděluje partnerům společnosti SAP, kteří zvlášť vyniknou při dalším zvyšování zákaznické spokojenosti, zejména s ohledem na tak citlivá témata, jako je zrychlování inovací nebo vylepšování návratnosti investic.

IDS Scheer ČR spolupracuje s firmou SAP ČR od začátku svého působení na českém trhu, tj. od roku 1994, celosvětově pak strategické partnerství mezi společnostmi IDS Scheer a SAP trvá již víc než 16 let.

IDS Scheer ČR úspěšně implementovala a nadále podporuje informační systém SAP např. u těchto společností: SAZKA, a.s., Statutární město Brno, Teplárny Brno, a.s, Teplárna Strakonice, a. s., Dopravní podnik města Brna, a.s., Unipetrol Group, Česká televize a mnohých dalších.

„IDS Scheer disponuje nejzkušenějším SAP odborným týmem v Česku, který za více než 16 let svého působení zrealizoval stovky náročných projektů v různých odvětvích. Obdržené ocenění je důkazem naší schopnosti nejen implementovat nové IS SAP, ale také navrhovat pro zákazníky specifická zákaznická řešení, která jsou vyvinuta na této platformě.“ řekl David Krupka, ředitel divize SAP Implementation společnosti IDS Scheer ČR.

IDS Scheer ČR, s.r.o.
IDS Scheer je přední společností na trhu software pro řízení podnikových procesů (Business Process Management – BPM) a dalších řešení a služeb pro společnosti i veřejné organizace. Společnost nabízí pomocí produktů řady ARIS Platform integrované, komplexní portfolio řešení pro strategii, design, implementaci a controlling podnikových procesů. Použitím vlastní metodiky ARIS Value Engineering (AVE) nabízí IDS Scheer ideální propojení mezi firemní strategií, podnikovými procesy, řešením IT a procesním controlingem. Neméně podstatnou roli v portfoliu hrají konzultační služby, které jsou podpořeny řadou partnerství – se společností SAP, Oracle, IBM a dalšími. Asi 3000 zaměstnanců ve více než 70 zemích obsluhuje 7500 zákazníků. Společnost založil v roce 1994 prof. August–Wilhelm Scheer a obchodována na německé burze cenných papírů.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).