Ignum uvádí službu ONE-HOUR Server

Ignum uvádí službu ONE-HOUR Server

Společnost IGNUM, přední akreditovaný registrátor domén a poskytovatel webhostingu v České republice, představuje novou službu ONE-HOUR Server, která garantuje plnohodnotné zprovoznění dedikovaného serveru do jedné hodiny od podpisu smlouvy a zaplacení zřizovacího poplatku. IGNUM dále představuje specializované hostingové služby, reagující na různorodé požadavky zákazníků.
Příplatek za službu ONE-HOUR Server činí pouze 3 000 Kč ke standardnímu zřizovacímu poplatku. V současné době jsou zákazníkům k dispozici nejprodávanější konfigurace serveru IGNUM RACK EXPRESS. Jedná o 1U rack server s procesorem Intel Celeron 2,53 GHz, 512 MB DDRII operační paměti a 40 GB SATA pevným diskem. Volitelně lze zdarma na server předinstalovat operační systém Linux (SUSE Linux či Debian). Služba je poskytována ve všední dny od 8 do 18 hodin.

„Zprovoznění dedikovaného serveru do jedné hodiny od podepsání smlouvy je jedinečná služba, kterou můžeme poskytovat jedině díky vysoké flexibilitě týmu našich administrátorů,“ komentuje uvedení služby ONE-HOUR Server Robert Prokeš, jednatel společnosti IGNUM. „Podle prvních ohlasů se jedná o službu, na kterou naši zákazníci již netrpělivě čekali.“

Cena služby ONE-HOUR Server

Cena za službu ONE-HOUR Server zahrnuje zřizovací poplatek 2 000 Kč, příplatek 3 000 Kč za zprovoznění serveru do jedné hodiny a měsíční poplatek 1 990 Kč. (Všechny ceny jsou uvedeny bez DPH).

Speciální webhosting pro každého

Společnost IGNUM nabízí kromě klasických webhostingových služeb rovněž specializované varianty hostingu pro uspokojení různých zákaznických požadavků:

Elektronický obchod – komplexní řešení elektronického obchodování pomocí systému EasyBusiness. Systém EasyBusiness je velmi jednoduchý a intuitivní na ovládání, umožní ve velmi krátkém čase založit a provozovat vlastní internetový obchod.

Download hosting – specializovaný hosting pro stahování velkých objemů dat. V případě Download hostingu jsou data umístěna na velmi výkonných serverech, které zvládnou oproti běžným serverům zpracovat několikanásobně větší počet současných připojení a objem přenesených dat. Základem je speciálně upravený webserver, připravený zpracovávat současně download tisíců statických souborů, které mohou být navíc chráněny přístupovými jmény a hesly. Službu Download hosting využívá pro stahování aktualizací virových databází společnost Alwil Software, výrobce jednoho z nejkvalitnějších antivirových produktů Avast!.
FTP hosting – Služba FTP hosting nabízí provoz vlastního plnohodnotného FTP serveru s mnoha možnostmi, na vlastní IP adrese a s neomezeným počtem uživatelů. Nastavení FTP serveru probíhá prostřednictvím internetového prohlížeče, uživatelé mohou využívat nastavení přístupů, kvót, rychlosti a dalších parametrů.

Mambo hosting – profesionální publikační systém. Mambo je open source publikační systém, jehož hlavní výhodou je striktní oddělení obsahu webových stránek od jejich vzhledu. Systém obsahuje nepřeberné množství šablon webových stránek, pomocí kterých dosáhnou skvělých výsledků i uživatelé bez znalostí programovacích jazyků.

ColdFusion hosting – IGNUM nabízí jako jediná webhostingová společnost v ČR profesionální zázemí pro ColdFusion aplikace. ColdFusion je aplikační prostředí pro malé i rozsáhlé projekty s výhodou rychlého vývoje aplikací v jazyku CFML, flexibilní integrace do Flash projektů a propojení s ostatními produkty společnosti Macromedia.

Sharepoint hosting – vytvoření firemního portálu během několika minut. Služba vázaná na Windows SharePoint Services umožňuje snadné a rychlé vytvoření firemního portálu, prostřednictvím kterého mohou pracovníci firem sdílet důležité informace a dokumenty.

„Snažíme se, aby rozsah našich služeb nabízel optimální řešení co největšímu okruhu zákazníků,“ říká Robert Prokeš. „Například v případě FTP hostingu nebo ColdFusion hostingu neexistuje v současné době na českém trhu srovnatelná nabídka od konkurence.“

Další informace o hostingových službách společnosti IGNUM najdete na adrese http://www.ig­num.cz/web/df/c­z/?typ=wbh_ho­me.

Ke každému webhostingu DVD přehrávač zdarma

Společnost IGNUM připravila pro svoje zákazníky dárek v podobě DVD přehrávače ke každému objednanému webhostingu. Dárek obdrží každý, kdo si objedná virtuální server s ročním platebním obdobím ve variantách STANDARD, COMPLETE, EXPERT a ENTERPRISE. Ve variantě FAST je nutné objednat virtuální server na dva roky. Akce platí do vyčerpání zásob.

Další podrobnosti o akci najdete na adrese http://www.ig­num.cz/web/df/c­z/?typ=wbh_ak­cedvd&

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).