Infor se setká se svými EMEA partnery na své 4. výroční partnerské konferenci

[Tisková zpráva] PRAHA – 3. srpna, 2010 – Společnost Infor, největší poskytovatel podnikového softwaru středně velkým společnostem, dnes oznámila, že finalizovala program pro svou výroční konferenci Infor EMEA Channel Partner Conference 2010.

Doba čtení: 2 minuty

Infor na této akci, která se bude konat v hotelu L’Imperial Palace ve francouzském Annecy 29. září 2010, očekává účast zhruba 300 distribučních partnerů z Evropy, Středního východu a Afriky. Na konferenci Infor přivítá rozrůstající se komunitu svých partnerů, kteří společně s klíčovými manažery společnosti Infor budou moci diskutovat obchodní novinky, technologické strategie, konkurenční prostředí a budoucí plány distribučního kanálu.

Novinky

• Klíčové prezentace poskytnou Dennis Michalis, senior viceprezident Infor pro strategické plánování a aliance, a Greg Corgan, výkonný viceprezident Infor pro oblast růstových řešení a trhů. Dennis Michalis bude prezentovat, jak Infor posiluje partnerství se společností Microsoft a jaký ovlivní distribuční program Inforu. Greg Corgan nabídne novinky v oblasti produktové strategie a jejich vliv na budoucí příležitosti v partnerském kanálu.
  • Jean-Philippe Pommel, viceprezident Infor pro distribuční aktivity v regionu EMEA poskytne 12měsíční shrnutí partnerských aktivit a představí plán pro příštích 12 měsíců.
  • Součástí programu konference budou workshopy a oddělené sekce zaměřené na produktové a obchodní strategie napříč obchodně specifickými řešeními Infor a široké příležitosti k navazování nových kontaktů.
  • Infor bude také oceňovat své nejlepší partnery za výjimečné výsledky uplynulého fiskálního roku a tři nejlepší partneři získají ocenění v rámci speciální ceremonie během slavnostní večeře.
  • Úspěch partnerského byznysu společnosti Infor podtrhává fakt, že generuje 24 % globálního prodeje licencí na řešení Infor.

Co říká Infor
„Letošní rok slibuje být pro Infor nejzajímavějším obdobím v jeho historii. Máme nové produkty, uzavíráme nová partnerství a realizujeme inovativní globální kampaně,“ řekl Jean-Philippe Pommel. „Protože úspěch plodí úspěch, naše plány zahrnují také agresivní růst našeho partnerského programu prostřednictvím spolupráce s nejkompeten­tnějšími a nejzkušenějšími distribučními partnery v jejich odvětvích.“

O Infor
Infor poskytuje více než 70 000 zákazníkům lepší a intenzivnější vztah se svým dodavatelem podnikového softwaru. Software Infor je možné snadno pořídit, snadno nasadit a jednoduše spravovat. Je vytvořený nikoliv pro revoluční změny ale pro postupný rozvoj. Existuje lepší způsob jak využívat podnikový software, více zjistíte na http://cz.infor­.com.