INFOR se svým řešením nové generace překračuje hranice tradičních řešení řízeného skladu

[Tisková zpráva] Atlanta – 15. března 2007 – Infor dnes ohlásil uvedení Infor SCM WM 9.0, řešení pro řízení dodavatelského řetězce nové generace, které díky obchodně specifickým funkcionalitám navrženým pro odvětví globální výroby, distribuce a logistiky, a retailu překračuje hranice tradičních řešení řízeného skladu. Kompletně přepracované řešení nabízí vyšší efektivitu s využitím rozšířených možností v oblasti řízení skladu.

Tradiční přístup k warehouse managementu se zaměřuje pouze na uzavřený prostor skladu a má omezenou schopnost sdílet informace s dalšími systémy určenými např. pro správu dopravy a logistiky, řízení dodavatelského řetězce nebo řízení událostí a výkonnosti. WM 9.0 tyto překážky překonává, přičemž poskytuje náhled na procesy jak zákazníkům tak dodavatelům. Podniky tak mohou nyní optimalizovat své procesy mnohem snáze. Organizace budou schopny sofistikovaněji reagovat na změny v poptávce a nabídce skladového zboží, přičemž sníží rizika vyplývající z nedostatku na skladu či zpoždění dodávek.

Podle zprávy The Extended Warehouse Benchmark Report společnosti Aberdeen Group z prosince 2006, efektivní řízení dodavatelského řetězce nekončí uvnitř čtyř stěn skladu. Aby bylo možno redukovat skladové náklady a snížit dodací lhůty, musejí se společnosti zaměřit na to, jak řídit zásoby i za fyzickými hranicemi skladu. Pod dohledem musejí být i zásoby v satelitních skladech a v meziskladech a jakmile produkt přijede do distribučního centra musí být rychle vyložen a dodán do vlastního skladu.

Infor dobře zná podmínky na trhu a obchodní potřeby a uvědomuje si poptávku zákazníků po dohledu nad zbožím v reálném čase, který přináší okamžitou pozitivní změnu do procesů v rámci firmy. Tradiční warehouse managementová řešení jsou postavena na proprietárních platformách, pravidelně uvolňovaných verzích a komplexním upgradování. Infor WM 9.0 roste a adaptuje se společně s podnikem bez ohledu na jeho velikost, přičemž podporuje obchodní variabilitu a tvorbu hodnot napříč dodavatelským řetězcem.

„Většina dnes využívaných systémů je málo flexibilní ke změnám zákaznických požadavků a obchodních potřeb a jsou navíc komplikované a nákladné na údržbu a upgradování,“ řekl Eric Nilsson, viceprezident pro oblast produktového managementu společnosti Infor. „Infor SCM WM 9.0 poskytuje integrovanou, obchodně specifickou funkcionalitu bez nutnosti náročné customizace. To významně urychluje implementaci a optimalizuje spolupráci se systémy třetích stran.“

WM 9.0 se zaměřuje na efektivitu uvnitř skladu a vysokou úroveň podpory pro radiofrekvenční a hlasové technologie, plánování, cross-docking a pracovní výkaznictví. Za hranicemi skladu řešení nabízí rozšířené funkcionality pro řízení událostí, řízení výkonnosti, správu dopravy a logistiky a RFID.

Řešení Infor pro oblast řízení dodavatelského řetězce umožňuje předním globálním společnostem zlepšovat ziskovost, konkurenceschopnost a růst prostřednictvím optimalizované spolupráce v síti, plánování nabídky a poptávky, optimalizace výroby, řízení skladu, řízení dopravy a analýzy dodavatelského řetězce. Synchronizací cyklů poptávky, nabídky a doplňování dovolují systémy Infor společnostem dodávat zboží zákazníkům rychle a s efektivními náklady.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).