INTERNET CEE – první mezinárodní konference o internetu ve Střední a Východní Evropě

[Tisková zpráva] První mezinárodní setkání internetového průmyslu z celé Střední a Východní Evropy. Ve dnech 20-21. listopadu se ve Varšavě uskuteční konference INTERNET CEE o internetu v regionech Střední a Východní Evropy. Online registrace již byla aktivována (www.internetcee.com).

Doba čtení: 2 minuty

Největší hráči na internetovém trhu, od Ruska po Maďarsko, se poprvé setkají na jednom místě. Událost bude podpořena účastí prezidenta představenstva Softkey, Felixe Muchnika, který bude jedním z přednášejících. Softkey je největší online obchod v Rusku, specializující se na distribuci počítačového hardware. Mezinárodní skupina přednášejících bude obohacena o představitele firem, které již expandovali nebo nyní expandují na trhy Střední a Východní Evropy. Spolu s nimi zde bude Více-prezident pro obchodní rozvoj z AOL, Ariel Eckstein (Velká Británie), a Obchodní projektantka z Trade Media East, Clara Llamas (Francie). Celý seznam přednášejících, program a registrační formulář je k dispozici na www.internetce­e.com.

Konference INTERNET CEE je odpovědí na neustále vzrůstající zájem podnikatelů ze Střední a Východní Evropy o zvýšení hodnoty jejich společností na sousedících trzích, na kterých jsme svědky dynamického růstu. Stále častěji se mediální agentury rozhodují vyplnit potřeby svých klientů v mnoha evropských zemích na jedné straně a internetový giganti objevují obchodní potenciál v této oblasti na straně druhé. Internetový trh nevyhnutelně proniká do mezinárodního kontextu. Konference je určena všem společnostem z regionu Střední a Východní Evropy. Konference se uskuteční ve dvou jazycích: angličtině a polštině.

Přednášející z celé Evropy, v porovnání se zkušenostmi předních mezinárodních i místních hráčů na internetovém trhu, prezentace dat obsahující konkrétní informace o trzích ze zemí Střední a Východní Evropy, to vše přispívá k výjimečnosti a obrovské hodnotě této konference – zdůrazňuje Marcin Pery, Více-prezident představenstva společnosti Gemius SA.

Program konference je rozdělen do čtyř bloků: „Jak obchodovat ve Střední a Východní Evropě“, „Co víme o internetu ve Střední a Východní Evropě“, Internetová reklama ve Střední a Východní Evropě“ a „E-marketing ve Střední a Východní Evropě“. Budou zde diskuze, přednášky na základě výzkumů, názory a prezentace konkrétních studií.

Původcem a organizátorem konference INTERNET CEE je Gemius SA (www.gemius.pl), jednička na trhu internetových výzkumů ve Střední a Východní Evropě. Internet Advertising Bereau (IAB) si vzal nad celou akcí patronát. Těmi dalšími jsou: Gazeta.pl, Onet.pl, INTERIA.pl, Wirtualna Polska, Mediarun.pl, Internet Standard (IDG), Marketing w Praktyce, NetSprint.pl. Registraci na konferenci můžete provést vyplněním online registračního formuláře, který je k dispozici na: www.internetce­e.com. Zákazníkům skupiny Gemius z celého světa i členům IAB je zaručena sleva. Počet účastníků je limitovaný.