Internetová prezentace s extranetovými přístupy pro KB Blok

Internetová prezentace s extranetovými přístupy pro KB Blok

Společnost KERAMICKÝ A BETONOVÝ BLOK, s. r. o., spustila novou internetovou prezentaci s on-line objednávkovým systémem (www.kbblok.cz). Tento systém je zaměřen především na stávající distribuční partnery společnosti, kteří tak mohou přes personalizované uživatelské rozhraní sdílet aktuální informace a provést objednávky on-line. KB Blok si od této extranetové aplikace slibuje zrychlení komunikačních procesů mezi firmou a jejími smluvními partnery. Autorem tohoto e-business řešení je internetová agentura FG Forrest.

Cílem website společnosti KB Blok, která spatřila světlo světa v dubnu 2003, je především poskytnout prostor pro B2B komunikaci a vytvořit efektivní komunikační vazby v logistickém procesu. On-line objednávkový systém, vytvořený agenturou FG Forrest, je prvním článkem firemního extranetu, který se bude v blízké budoucnosti dále rozšiřovat.

Tento internetový projekt je zaměřen i na posílení značky KB-BLOK systém a webová prezentace obsahuje mimo jiné podklady s konstrukčními postupy, nákresy implementace stavebních jednotek a také kalkulačku pro výpočet ceny střešní krytiny, zdiva a plotových sloupků.

Společnost Keramický a betonový blok, s. r. o., je výrobcem betonových stavebních prvků s registrovanou značkou KB-BLOK systém. Společnost vznikla v roce 1991 a svým inovativním přístupem si zajistila vedoucí postavení na domácím trhu. Nyní provozuje 4 výrobní linky. Hlavním představitelem jejího výrobního programu jsou betonové štípané tvarovky.

FG Forrest – Creative Technologies působí na trhu od roku 1996. Spojením kreativních, marketingových, IT a dalších služeb nabízí jedinečná komplexní řešení pro elektronická média – www aplikace, e-business systémy, multimedia. Mezi nejvýznamnější klienty FG patří např. Komerční banka, GE Capital, značka Libresse, Sazka, McDonald's, Živnostenská banka či Západočeská energetika. Více informací na www.fg.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).