Internetový server přinese vybavení pro ISDN zcela ZDARMA!

Internetový server přinese vybavení pro ISDN zcela ZDARMA!

Praha, 28. ledna 2002 (PROTEXT) – V rámci unikátní akce SERVERY.CZ je možné do konce února získat kompletní vybavení pro rychlé připojení k internetu prostřednictvím ISDN v hodnotě více než 6.800,– Kč zdarma. Akce zahrnuje dodávku profesionálního ISDN telefonu Well, ISDN datového „modemu“ 128 kbps ASUScom a uhrazení poplatku za zřízení euroISDN2 linky přeměnou.

Nabídku může využít jakýkoli nájemce virtuálního serveru, který převede roční provoz své domény od konkurenčního provozovatele na síť SERVERY.CZ, nebo nový zájemce o provoz vlastního internetového serveru s garancí kvality za cenu již od 290,– Kč měsíčně.

Tuto nabídku přináší největší provozovatel služeb webhostingu v ČR – Globe Internet ve spolupráci s výhradním dovozcem faxmodemů WELL a ISDN produktů ASUScom – společností Joyce ČR.

Zřizovatel virtuálního serveru nemusí ISDN přípojku a zařízení využít nutně pro sebe, ale může vše nabídnout jiné osobě nebo firmě. Vyřízení formalit se zavedením ISDN a odbornou montáž zařízení zajišťuje 180 dealerů ve všech regionech ČR.

Mgr. Jakub Ditrich, jednatel společnosti Globe Internet, k tomu dodává: „Rychlé připojení k internetu, které je pro provozovatele internetového serveru základním předpokladem pro jeho správu, je možné dnes získat několika způsoby. Po jejich analýze jsme zjistili, že euroISDN linka je pro uživatele jednoznačně finančně nejvýhodnější, a to zejména po zvýšení paušálního poplatku za provoz analogové telefonní linky Českého Telecomu. ISDN je dostupné ve všech lokalitách ČR, připojení k bezplatnému internetu je v rámci tarifu Internet 2001 za 15,60 Kč/hod. bez tarifikace za přenesená data. Měsíčně zřizujeme několik set nových serverů a já věřím, že naši noví klienti této výhodné nabídky využijí.“

Detailní informace o speciální nabídce „Internetový server, který vám ušetří 6.800,– Kč za ISDN“ naleznete na adrese http://isdn.ser­very.cz.

Elektronickou verzi této TZ naleznete na adrese: http://tz.glo­be.cz

Grafické podklady společnosti Globe Internet jsou na: http://globe.cz/gra­fika/globe

Pro více informací kontaktujte:

Globe Internet, s.r.o.
Mgr. Jakub Ditrich
jednatel
Pláničkova 1, 162 00 Praha 6
Tel.: 02/3536 5000
Fax: 02/3536 5009
E-mail: jakub.ditrich@glo­be.cz

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).