J.K.R. zvýšila tržby o 10 procent

[Tisková zpráva] O 10 procent na 55,8 milionu korun zvýšila v první polovině letošního roku tržby společnost J.K.R., přední český dodavatel podnikových informačních systémů. Za rok 2009 přitom firma utržila 76 milionů korun.

„J.K.R. dlouhodobě těží ze silné pozice na trhu a orientace na střední a větší organizace, kde podnikové informační systémy Byznys ERP patří mezi nejrozšířenější řešení. Tato úspěšná strategie se příznivě projevuje i na našich finančních výsledcích,“ prohlásil Vladimír Králíček, generální ředitel J.K.R.

Firma zároveň úspěšně prošla dozorovým auditem systému managementu jakosti vůči normě ISO 9001:2000 na vývoj a implementaci podnikového informačního systému a jeho následnou podporu. Dozorový audit byl vyhodnocen s nadstandardní úrovní aplikace Quality Management System na řízení společnosti, a to jak ze strany vedení, tak i zaměstnanců.

Kontrolu v příbramské centrále a na pobočce v Praze provedla poradenská společnost B trade Czech a mezi hlavní oblasti, které byly v rámci kontroly prozkoumány, patřily organizace a řízení, QMS, obchod, nákup, servis a podpora, hot-line, návrh a vývoj, monitorování a zlepšování.

Výsledkem bylo vynikající hodnocení zainteresovanosti vedení a přístupu k otázkám kvality. Auditoři byli mimo jiné nadšeni z provázanosti používaného podnikového informačního systému Byznys ERP s podnikovými procesy, z úrovně kvality zákaznické péče a přínosů Centra sdílení dokumentů k hladkému chodu vnitropodnikových procesů. Oceněna byla také úroveň pracovních postupů, záznamů a dokumentace.

O společnosti B trade Czech
B trade Czech je poradenská společnost zaměřená především na poskytování komplexních služeb při přípravě certifikací, interním auditování a neustálém zlepšování systémů managementu jakosti, enviromentálního managementu, HACPP, bezpečnosti a ochrany zdraví při práci, C-o-C, společenské odpovědnosti apod. Svoji činnost firma vyvíjí na celém území České republiky a na Slovensku. Ve společnosti působí odborníci s technickým i humanitním vzděláním, držitelé příslušných osvědčení k odborným činnostem, kteří mají dlouholetou praxi v manažerských funkcích ve velkých organizacích.

O společnosti J.K.R.
Společnost J.K.R. je s produkty Byznys ERP předním českým dodavatelem podnikových informačních systémů. Byla založena v roce 1991 v Příbrami, dnes má celostátní působnost a kromě příbramské centrály má pobočky v Praze a Teplicích. Také disponuje rozsáhlou sítí smluvních partnerů.

Podnikové informační systémy Byznys ERP využívá v Česku více než 1 250 organizací v nejrůznějších oblastech podnikání. Mezi zákazníky figurují například Canaria Travel, Central Group, Český svaz ledního hokeje, Dopravní podnik města Pardubic, H & H Hotels, Humi Outdoor, Marimex, Ravak, Ryor či Vltava-Labe-Press. Pro další informace navštivte www.jkr.eu nebo www.byznys.eu.