K doméně .CZ zdarma Zoner Photo Studio 9 Xpress

[Tisková zpráva] (Brno, 14. 06. 2007) Speciální verzi programu ZONER Photo Studio 9 Xpress, pro zpracování digitálních fotografií, v hodnotě 599 Kč, získají nyní zákazníci při objednání nové domény CZ na stránkách projektů regZone!cz nebo CZECHIA.COM.

S registrací nové domény CZ na www.regzone.cz nebo www.czechia.com získá zákazník automaticky zdarma verzi programu ZONER Photo Studio 9 Xpress, v hodnotě 599 Kč. Tento letní dárek potěší majitele digitálních fotoaparátů, kteří si tak mohou jednoduše zpracovat a uchovat zážitky z letních radovánek.

Program ZONER Photo Studio 9 je učený pro nejširší skupinu uživatelů digitálních fotoaparátů a skenerů, a v České republice patří k nejpoužívanějším. Obsahuje vše pro kvalitní zpracování digitálních fotografií od stažení do počítače, až po jejich publikování. Program získal několik významných ocenění, např. Diamantové oko, Produkt roku časopisu Svět počítačů, DIGI foto produkt nebo Zlatý objektiv.

Registrací domény .cz získá zákazník u společnosti ZONER software kromě běžných doménových služeb také zdarma výběr parkovacích stránek, zasílání SMS při expiraci domény, 24-hodinovou zákaznickou podporu a hlavně službu MiniWeb. Ta nabízí zcela zdarma jednu www stránku s možností úpravy CSS a HTML kódu, nejnověji i s jednoduchým wysiwyg editorem pro úpravu obsahu, což zvládne i naprostý začátečník. Novou CZ doménu mohou zákazníci získat již od 535 Kč včetně DPH.

Akce probíhá od 13. června do 31. července 2007, a vztahuje se na nově registrované domény CZ s vedením DNS u společnosti Zoner software, s.r.o..

Více informací o letní akci najdete na stránkách http://www.reg­zone.cz nebo http://www.czechi­a.com.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).