Potřebujete ušetřit? Klikniavolej.cz umí snížit náklady na firemní komunikaci

[Tisková zpráva] Díky službě Klikniavolej.cz z rodiny iDNES.cz můžete ušetřit až 60% měsíčních nákladů za volání. Naši firemní zákazníci už to ví!

Praha, 10. září 2009 – Klikniavolej.cz nabízí rozsáhlou nabídku služeb pro zajištění levnější a efektivnější firemní komunikace:

• levné volání od 1 Kč/min
  • SMS zprávy od 0,76 Kč
  • podúčty pro zaměstnance
  • Zelenou linku a SMS vizitku
  • hromadné SMS zprávy včetně služby Wholesales – SMS brány šité na míru potřebám zákazníka

„Porovnali jsme naši škálu služeb pro firemní klienty s konkurencí a zjistili jsme, že naše nabídka je maximálně přizpůsobena potřebám zákazníků,“ uvádí Jan Fencl, projektový manažer Klikniavolej.cz. „Když se zaměříme na službu Zelené linky, ušetříte pořizovací náklady ve výši 3 679 Kč. Navíc uskutečněné spojení z pevné i mobilní sítě vás vyjde mnohem levněji než u tradičních mobilních operátorů.“

Klikni a volej.cz

Službu Klikniavolej.cz si již velmi oblíbily české cestovní kanceláře ke komunikaci se svými delegáty, pracovníky v zahraničí a mezinárodními hotely či partnery.

„Do zahraničí voláme prakticky neustále a díky službě Klikniavolej.cz jsme schopni na těchto hovorech výrazně ušetřit. Ve finále z toho pak těží naši zákazníci, pro které naše nižší náklady znamenají nižší cenu jejich dovolené,“ říká Petr Šatný, marketingový ředitel cestovní kanceláře Alexandria.

Služba Klikniavolej.cz je výhodná pro každou firmu, protože umožňuje vylepšit si nabídku na internetových stránkách společnosti umístěním SMS vizitky. Znění vizitek, které mohou obsahovat nejen kontaktní informace, ale i přehled aktuálních akcí, je možné operativně měnit a pro návštěvníka vašich stránek jsou zdarma.

Pokud potřebujete mít perfektní přehled o telefonování vašich zaměstnanců, zaregistrujte si podúčty Klikniavolej.cz. Ke každému podúčtu je možné nastavit denní limity a autorizovat jeho zdrojová telefonní čísla. Máte tak dokonalou kontrolu nad svými podúčty a jednoduše sledujete veškeré výdaje ze firemní komunikaci.

Chcete vědět jak ještě více ušetřit? Zavolejte na číslo +420 225 064 366 nebo pište na support@klikni­avolej.cz. Více najdete na www.klikniavolej.cz

O projektu Klikniavolej.cz:
Projekt Klikniavolej.cz přináší nový způsob, jak levněji telefonovat kamkoliv. Na bázi zpětného volání spojí váš hovor s jakýmkoliv telefonním číslem v České republice i v daleké cizině.K levnějšímu telefonování není nutné instalovat žádný software, platit měsíční paušál nebo se nesmyslně upisovat na několik let. Není potřeba ani používat sluchátka s mikrofonem. Stačí vám jen váš telefon. Telefonní hovor lze navázat přes účet na webu Klikniavolej.cz nebo velmi snadno přes funkci Rychlá volba, kdy žádný počítač nepotřebujete.

O mediální skupině MAFRA:
Mediální skupina MAFRA sdružuje pod svou střechou produkty ze všech oblastí mediálního trhu. Vlajkovou lodí je nejčtenější seriózní deník MF DNES, druhým deníkem ve skupině jsou Lidové noviny, kategorii bezplatných deníků zastupuje deník Metro. Zpravodajské portfolio doplňují nejdůvěryhodnější zpravodajský portál iDNES.cz a server Lidovky.cz, dalším portálem je pak jobdnes.cz pro vyhledávání zaměstnání. Do skupiny patří i dvě pražská rádia – Expresradio 90,3 FM a rádio Classic FM, hudebně-společenský časopis FILTER a hudební televize Óčko.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).