Kvapem.cz: 6000 registrovaných českých domén

[Tisková zpráva] 17.10.2008 – Kvapem.cz zaznamenal velký zájem o služby registrace českých domén již v první roce svého působení. Za tuto krátkou dobu se Kvapem.cz stalo významným registrátorem českých domén s více jak 100% nárůstem nových registrací.

Společnost MITON CZ, s.r.o. registruje více jak 6.000 českých domén. Této významné mety dosáhl skoro přesně po jednom roce působení jako registrátor českých domén pod značkou Kvapem.cz – domény do minuty. Zájem o služby registrace domén se postupně zvyšuje. Jen v měsíci záři 2008 si zákazníci zaregistrovali 384 českých domén.

„Služba se vyznačuje jednoduchým uživatelským rozhraním a možností úhrady pomocí platební karty. Mezi další důležité služby patří správa a on-line editace DNS záznamů, přesměrování e-mailu a domény.“ řekl Tomáš Fiala z MITON CZ.

Kvapem.cz v číslech
Počet registrovaných domén: 6 219
Mezi roční přísrůst domén: 3 005
Počet registrovaných domén v září 2008: 384
Počet uživatelů: 1 742

O společnosti MITON CZ, s.r.o:
Společnost MITON CZ, s.r.o. působí na českém internetu od roku 2000 – řadí se mezi významné poskytovatele ucelených internetových řešení a je provozovatelem řady důležitých a hojně navštěvovaných portálů (Heureka.cz, Stable.cz, Turistik.cz, Vaření.cz, Hafici.cz, Hotel.cz a mnoho dalších). Mezi její klienty patří společnosti T-Mobile, NetCentrum, Denso nebo ICZ. a mnoho dalších.