LLP Group vstupuje do Prezidentského klubu společnosti Microsoft pro rok 2007

[Tisková zpráva] Praha, 7. srpna 2007 – Společnost LLP Group oznamuje, že se stala členem Prezidentského klubu společnosti Microsoft a po loňském získání partnerského statusu Gold Certified Partner tak dosáhla dalšího významného ocenění. Prezidentský klub Microsoft sdružuje 5 % nejlepších partnerů společnosti, kteří mají přednostní přístup k novým produktům, technologiím a speciálním programům.

LLP získala ocenění zejména za své profesionální projektové řízení, vysoce kvalitní služby při nasazování produktových řad Microsoft Dynamics AX a Microsoft Dynamics NAV a za vysoké prodeje těchto produktů. LLP patří ve střední a východní Evropě mezi pětici nejlepších prodejců společnosti Microsoft.

Díky členství v Prezidentském klubu se bude LLP moci účastnit uzavřených produktových vývojových skupin, které vytváří nejen budoucnost samotných produktů, ale rovněž nové způsoby, jak se bude spolupracovat a podnikat.

„Dosažení takového ocenění již po několika málo letech práce s produkty Microsoft Dynamics je výjimečný úspěch,“ řekl Adam Bager, prezident LLP Group. „Těší mě, že Microsoft oceňuje naši práci a investice vkládané do prodeje těchto řešení.“

„Být blíže k Microsoftu a mít přístup do ‘kuchyně’ bude velkým přínosem jak pro naše zákazníky tak pro konzultanty LLP Prague. Nyní pro nás bude výrazně jednodušší konzultovat i plánovat projekty u našich zákazníků založené na řešeních od Microsoftu,“ řekl Jiří Štiller, ředitel LLP Prague, českého zastoupení společnosti LLP.

Microsoft investuje více než 2 miliardy USD do vývoje produktů. Každoročně uvádí na trh novou verzi produktové řady Dynamics a pro rok 2010 plánuje představit jediné řešení, které zkombinuje čtyři stávající produkty.

Oficiální uvedení do Prezidentského klubu 2007 proběhlo na výroční partnerské konferenci společnosti Microsoft, které se konala v Denveru začátkem července.

O společnosti LLP Group
LLP Group poskytuje konzultační a softwarové služby středně velkým i globálním společnostem v regionu střední a východní Evropy i mimo něj. Přístup společnosti LLP spojuje konzultační schopnosti a znalosti v oblasti projektového managementu se světovými softwarovými produkty i vlastním vývojem softwaru s cílem poskytovat klientům cenově dostupná a realistická řešení.

LLP Group se zaměřuje na provozní, finanční a analytické potřeby lokálních i mezinárodních organizací, stejně jako na potřeby v oblasti reportingu a vztahů se zákazníky. LLP je resellerem řešení SunSystems, Vision, MIS, Microsoft Dynamics NAV (dříve Navision), Microsoft Dynamics AX (dříve Axapta) a Pivotal a vyvíjí řešení expense@work a time@work. Konzultační a technické týmy LLP jsou umístěny v Praze, Bratislavě, Budapešti, Bukurešti, Sofii a Záhřebu. Více informací naleznete na www.llpgroup.com.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).