Logica ve střední a východní Evropě s novým vedením

[Tisková zpráva] Dočasného vedení společnosti Logica v regionu střední a východní Evropy (CEE) se po tragickém úmrtí generálního ředitele Radima Hradílka ujal Steve Burnett.

Dočasným ředitelem společnosti Logica CEE byl po tragické smrti Radima Hradílka jmenován Steve Burnett (53), který v Logice působí již od roku 1989 a úzce spolupracuje s generálním ředitelem Logicy Andym Greenem na transformaci celé společnosti. Steve Burnett v této pozici setrvá do nástupu nového ředitele regionu CEE, který bude vybrán na základě řádného výběrového řízení.

Steve Burnett přichází do Prahy s bohatými zkušenostmi z mnoha oblastí. Během své kariéry v Logice postupně působil v roli ředitele několika regionálních poboček, na postech ředitele divize outsourcingu či divize utilit nebo ve funkci ředitele transformací, v rámci níž měl na starosti řadu reorganizačních a aktivizičních programů společnosti Logica. Mimo jiné vedl i integraci francouzského Unilogu a skandinávské firmy WM-data a řídil speciální Programme for Growth (program pro růst), který v Logice zavedl Andy Green za účelem ozdravení a expanze celé firmy.

V Praze chce svou činností navázat na transformační projekt započatý v průběhu působení Radima Hradílka. Tento projekt, jehož cílem je vydobýt do tří let na českém a slovenském trhu informačních technologií první příčku, do značné míry odpovídá globální vizi Programme for Growth. Jeho součástí je mimo jiné i růst konzultačních kapacit, investice do vztahů se zákazníky a změna organizační struktury, jejímž úkolem je lépe provázat spolupráci jednotlivých divizí a co nejvíce se přiblížit zákazníkům a jejich potřebám.

„Logica udělala ohromný pokrok na své cestě k pozici předního inovačního partnera v Evropě v oblasti IT služeb, outsourcingu a konzultací. V současné době zaujímá pozici jednoho z 5 předních poskytovatelů služeb ve Francii, Holandsku, Švédsku, Finsku, Dánsku, Portugalsku a v České republice a mým záměrem je, abychom stejných či dokonce vyšších příček dosáhli i zde, ve střední a východní Evropě,” uvedl Steve Burnett. „Z tohoto důvodu hodlám pokračovat v úspěšných transformačních procesech Radima Hradílka, které nepochybně k tomuto cíli povedou. Značnou podporou mi v těchto snahách bude i profesionální a vysoce fundovaný tým kolegů z regionu CEE,“ dodal.

Steve Burnett bude po dobu svého působení na pozici generálního ředitele společnosti Logica CEE sídlit v Praze, aby byl osobně k dispozici všem zákazníkům, partnerům i kolegům z regionu. Ve svém volném čase se věnuje rodině, cestování a fotografování.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).