Media.com redesignoval stránku portálu Seznam.cz

MEDIA.COM redesignoval stránku portálu Seznam.cz

MEDIA.COM interactive připravil pro komunikaci nového telefonu Nokia 6800 nestandardní online reklamní kampaň. Protože mottem kampaně bylo heslo „Blázen do psaní?“ MEDIA.COM interactive připravil nový, nestandardní formát a redesignoval přihlašovací stránku mailové služby portálu Seznam. Kampaň zaznamenala nadprůměrnou úspěšnost jak v parametru Click rate, tak v proklicích uživatelů na produktovou stránku Nokia 6800. Během jednoho týdne tyto stránky navštívilo 435 205 unikátních uživatelů (zdroj iAudit.info).

MEDIA.COM interactive je fullservisová interaktivní agentura, realizující reklamní kampaně v on line prostředí . Díky zkušenostem a znalostem se MEDIA.COM interactive stal přední společností v integrované komunikaci na všech interaktivních platformách, vytvářející v digitálním světě úzký vztah mezi značkou a spotřebitelem.

Společnost MEDIA.COM interactive je dceřinnou společností MediaCom Praha, který je členem mezinárodní sítě MediaCom Worldwide. Více informací najdete na www.mcinterac­tive.cz.

Máte-li zájem o další informace k tomuto tématu, kontaktujte:
Jan Čep
Managing Director
MEDIA.COM interactive

jan.cep@mcinte­ractive.cz

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).