Modul rozšířeného SEO URL ke každému OXID eShopu za korunu

[Tisková zpráva] Brno 9. října 2008: Noví zákazníci a zájemci o e-shop mají nyní ideální příležitost získat OXID eShop se speciálním bonusem, s modulem rozšířeného SEO URL za pouhou jednu korunu. Dostanou tak nejen stabilní a osvědčený internetový prodejní systém, ale také speciální modul, který jim pomůže vydobýt ještě lepší pozice ve vyhledávačích.

Doba čtení: 1 minuta

Společnost oXy Online se rozhodla vyjít vstříc všem svým zákazníkům, kteří si za svůj systém vybrali OXID eShop Professional Edition. Jako dárek dostanou k e-shopu bonus, modul rozšířeného SEO URL téměř zdarma. „Chceme zákazníkům pomoci rychleji nastartovat jejich internetové podnikání a zlepšit jejich umístění v internetových vyhledávačích,“ uvedl ředitel divize eSales Petr Uttendorfský. OXID eShop pracuje s metatagy, se správnými tagy v nadpisech, při tvorbě e-shopu je používán validní kód. Šablony respektují standardy používané při tvorbě webu a maximálně napomáhají optimalizaci a umísťování e-shopu ve vyhledávačích.

Modul SEO URL dokáže vytvářet optimalizované webové adresy a perfektně čitelné krátké odkazy, nezbytné pro vyhledávací roboty a pro dokonalou SEO optimalizaci e-shopu. „Samostatně tento modul přijde na patnáct tisíc korun. My jsme se jej rozhodli dávat novým zákazníkům za symbolickou cenu jedné koruny, protože optimalizaci považujeme v dnešní době již za nezbytnost při zprovoznění jakéhokoliv nového e-shopu,“ sdělil obchodní ředitel společnosti Štěpán Mrázek. Výsledkem nasazení tohoto prémiového modulu tak je i vyšší ohodnocení internetového obchodu ve vyhledávačích jako je Seznam, Google, Centrum a další.

Kromě pěkných URL adres mohou zákazníci individuálně zadávat vlastní popis pro vyhledávače u každého produktu a zvolit si pro něj zvláštní klíčová slova nebo mohou tyto vlastnosti nechat automaticky definovat samotným modulem. „Díky tomu mají větší šanci na lepší pozici v produktových vyhledávačích a na celkové zvýšení rychlosti nalezení produktu skrze vyhledávače,“ doplnil Uttendorfský.

Stručně o společnosti oXy Online
Firma oXy Online patří mezi významné české dodavatele e-commerce systémů oXySHOP, oXyMEDIA a OXID eShop. Je rovněž vydavatelem elektronických médií jako je Svět hardware, TV Freak, Digimanie a provozovatelem cestovní agentury Relaxuj. Úspěch internetových řešení společnosti oXy Online ilustruje například ocenění Křišťálová Lupa 2006 a 2007 v kategorii e-shop.