MTS Belarus přešel na billingový systém SITRONICS

[Tisková zpráva] Praha, 5. září 2007 – SITRONICS Telecom Solutions, Czech Republic, součást divize telekomunikačních řešení koncernu SITRONICS, dnes oznámil dokončení implementace svého informačního sytému FORIS OSS/BSS v síti MTS Belarus, největšího běloruského mobilního operátora.

Přechod na FORIS BSS/OSS pro MTS Belarus představuje první krok k zavedení konvergentního billingu. Implementace platformy SITRONICS TS MEDIO SCP a spuštění plnohodnotného konvergentního billingu s podporou ratingových služeb v reálném čase bude dokončena v následujících měsících.

„Přechod na nové billingové řešení je velice náročný, a my jej zvládli jen díky vynikající spolupráci mezi našimi techniky a odborníky SITRONICS TS,” uvedl Vladimir Karpovich, generální ředitel MTS Belarus. „FORIS oproti předchozím řešením zajišťuje okamžité zpracování účtovacích dat, dokáže flexibilně reagovat na měnící se podmínky a usnadňuje nám tvorbu nových tarifních plánů a zavádění nových služeb.”

„Zkušenosti získané v průběhu dodávek BSS/OSS řešení pro velké globální operátory patří k našim největším konkurenčním výhodám,“ uvedl Pavel Bednář, generální ředitel SITRONICS TS, Czech Republic. „Projekt pro MTS Belarus využívá stejné špičkové technologie, jaké jsme implementovali i u dalších operátorů náležících do skupiny MTS Group.”

Mezi uživatele FORIS BSS/OSS patří například Vodafone Czech Republic, největší německý alternativní operátor Callax Telecom a ruský mobilní operátor MTS s více než 74 miliony zákazníků.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).