Myhosting.com nyní nabízí všem zákazníkům užívajícím hostingové služby na platformě Windows zdarma hostingové služby na platformě Linux

Toronto, 5. dubna (PROTEXT/Busi­nesswire) – Myhosting.com, pobočka firmy SoftCom Technology Consulting, Inc. a přední světový poskytovatel levných a rychlých webhostingových služeb, dnes oznámila obrovský přechod od platformy Windows, na smíšenou platformu založenou na prostředích Linux a Windows. Díky tomu získají zákazníci možnost využívat obě prostředí současně.

Tony Yustein, generální ředitel a předseda představenstva společnosti SoftCom Technology Conulting, Inc., řekl: „Poptávka po podpoře nástrojů a aplikací pro platformu Linux rychle roste a nemůžeme ji přehlížet. I nadále budeme podporovat platformu Windows, ale chceme i naslouchat našim zákazníkům a ti nám říkají, že jejich výběr platformy závisí na aplikacích a ne na operačním systému.“

Za účelem uspokojení poptávky zákazníků vytvořila firmy myhosting jedinečný balík služeb s podporou obou platforem, Windows i Linux. Zákazníci si i nadále mohou objednávat webhostingové služby na platformě Windows, včetně populárních nástrojů Microsoft ® SQL či FrontPage ®. K tomu navíc získají možnost využívat komplexní podporu oblíbených linuxovských aplikací, jako jsou PHP skripty, jazyk Pearl nebo databáze MySQL. Za využívání platformy LInux nebude firma účtovat žádné poplatky.

Jako odpověď na nárůst popularity linuxovských serverů, začala společnost Microsoft aktivně podporovat svou programátorskou platformu .NET, která by měla vývojářům aplikací pro Windows nabídnout větší flexibilitu při vytváření internetových aplikací a nástrojů nové generace.

Michael Carr, viceprezident firmy SoftCom, řekl: „myhosting.com pevně věří, že s nástupem platformy .NET bude budoucnost aplikačních hostingových služeb patřit společnosti Microsoft. Uživatelé a programátoři platformy Linux však vyvíjejí skvělé nástroje a aplikace a my chceme, aby k nim naši zákazníci měli přístup. Díky našemu novému řešení můžeme zákazníkům nabídnout hosting na obou platformách bez navýšení ceny.“

O společnosti myhosting.com

myhosting.com je poskytovatel kvalitních a cenově přijatelných hostingových služeb pro zákazníky ve více než 140 zemích. Firma byla založena v lednu 1997 v kanadském Torontu a snaží se zákazníkům nabízet skvělé služby s vysokou přidanou hodnotou. Kromě společnosti myhosting.com firma SoftCom provozuje a vlastní skvělý mailový server mailw2web.com. myhosting ® a mail2web ® jsou registrovanými obchodními známkami firmy SoftCom Technology Consulting Inc.

KONTAKT:
SoftCom Technology Consulting Inc.
John Carthy
416–957–7419
johnc@softcom.biz

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).