Na celém světě dnes komunikuje více než 3,6 mil. lidí pomocí řešení pro IP telefonii firmy Avaya určeného pro malé a střední firmy

[Tisková zpráva] BASKING RIDGE, N.J.: Avaya Inc. (kód na burze NYSE: AV), 13. června 2007 - Avaya, přední světový poskytovatel aplikací, softwaru a služeb pro firemní komunikaci, oznamuje, že mnohokrát oceněné řešení Avaya IP Office této společnosti dosáhlo nového milníku. Tento produkt si doposud pořídilo více než 100 000 malých a středních firem na celém světě, přičemž celkový počet uživatelů se odhaduje na 3,6 milionu.

Doba čtení: 1 minuta

Avaya IP Office je cenově výhodné řešení pro komunikaci se snadným použitím, které je speciálně navrženo pro bezpečný přenos hlasu a dat v malých a středních firmách. Mezi subjekty používající toto řešení pro efektivnější a levnější komunikaci se řadí i britská zdravotnická organizace Teenage Cancer Trust.

„Během příštích pěti let celosvětově přejde na IP telefonii významný počet malých a středních firem. Rychle rostoucí globální trh má objem cca 3,5 mld. dolarů,“ uvedl Deepinder Sahni, starší viceprezident společnosti Access Markets International (AMI) Partners, Inc. „Pochopení a splnění požadavků těchto firem – s nabídkou řešení vysoce kvalitní komunikace s jedinečnou přidanou hodnotou – je pro úspěch v tomto tržním segmentu naprosto klíčové.“