Na český internetový trh vstupuje první španělská hostingová společnost

[Tisková zpráva] Španělská hostingová společnost dinahosting jako první společnost ze Španělska vstupuje od 1. července na český a slovenský internetový trh. Jejím hlavním cílem je rozšířit své působení do krajín středné a východní Evropy a obohatit řady své klientely o českých a slovenských zákazníků. dinahosting jako první zahraniční španělská společnost poskytuje technickou a komerční podporu svým klientům kromě španělštiny a angličtiny též v češtině, slovenštine a portugalštině.

Profesionalitu dinahostingem nabízených služeb může dosvědčit více než 20 tisíc klientů z 50 krajín různých kontinentů světa, kteří je využívají již několik let od vzniku společnosti v roku 2001. Spolu s registrací všeobecných, oblastních, vícejazyčních i španělských domén .es zdarma nabízí služby dodatečné hodnoty: správa kontaktů domén, správa DNS, přesmerování webu a pošty, parking domény či modifikace zón. Rovněž bezplatní je služba převodu domény. Výhodou u hostingů je kromě možnosti přizpůsobení základních nabízených plánů dle vlastních potřeb a požadavek kliente i týdenní bezplatní zkouška, kterou mohou využít u kteréhokoliv plánu a ve kterémkoliv operačním systému bez jakýchkoliv závazků. U vyšších plánů je kromě množstva dodatečných služeb (tvorba formulářu, fór, knihy návštěv, počítadla, ochrana adresářů, distribuční seznamy, účet catch-all, autoreply, atd.) k dispozici možnost využití streamingů a blogů. Klienti dinahostingu se rovněž mohou stát jeho partneři a nabízet jejich služby pod vlastní značkou a za velice výhodné ceny, které nabízejí zisk již od prvního okamžiku. Čím více produktů si partneři objednají, tím nižší jsou ceny. Tato služba může být zajímavá především při doménových jmenách se španělskou extenzi .es, u kterých je dinahosting oficiálním registrantem a v porovnání s jinými španělskými společnostmi má nejnižší ceny, a rovněž u evropských domén s koncovou extenzí eu. dinahosting jako první španělská společnost nabízí emailem i přes telefonom bezplatní permanentní technickou podporu v češtině a slovenštině. Španělská společnost dinahosting je ale prvním podnikem v Evropě, který nabízí v této oblasti možnost bezplatního volání prostřednictvím programu Skype. Podle slov technického ředitele Luise Feala „má společnost v úmyslu usnadnit komunikaci s Technickým a Komerčním oddělením především u zahraničných klientů a otevřít tak cestu zákazníkům do Evropy“.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).