Nadační fond manželů Livie a Václava Klausových

Nadační fond manželů Livie a Václava Klausových

Společným zasedáním zakladatelů, správní rady a dozorčí rady na Zámku Lány se 10. listopadu 2003 začala oficiálně psát historie Nadačního fondu manželů Livie a Václava Klausových. Ve stejný den byla spuštěna i internetová prezentace nadačního fondu www.nadacnifon­dklausovych.cz.

Internetovou prezentaci nadačního fondu realizoval výhradní dodavatel internetových a on-line řešení pro Kancelář prezidenta ČR, společnost FG Forrest. Tato společnost vytvořila v první polovině roku 2003 nové www stránky Pražského hradu a prezidentské kanceláře – www.hrad.cz.

Webová prezentace obsahuje aktuální zprávy mapující činnost nadace a rovněž podrobné informace o zakladatelích a správní radě fondu.

Prezentaci najdete na adresách: www.nadacnifon­dklausovych.cz nebo www.nadaceklau­sovych.cz.

FG Forrest – Creative Technologies působí na trhu od roku 1996. Spojením kreativních, marketingových, IT a dalších služeb nabízí jedinečná komplexní řešení pro elektronická média – www aplikace, e-business systémy, multimedia. Mezi nejvýznamnější klienty FG patří např. Kancelář prezidenta republiky, Komerční banka, GE Capital, značka Libresse, Sazka, McDonald's, Živnostenská banka či Západočeská energetika. Více informací na www.fg.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).