Nejhledanější slova kolem SuperStar na internetu

Nejhledanější slova kolem SuperStar na internetu

Praha, 31. 5. 2004 – Vyhledávač Centrum.cz registruje již týdny obrovský zájem o soutěž SuperStar na internetu. Jelikož se zdaleka nehledá pouze slovo SuperStar, zveřejnil vyhledávač podrobnější statistiky hledaných slov, souvisejících v současnosti s nejpopulárnější soutěží v ČR.

Pokud by soutěž měla pokračovat dle zájmu o finalisty ve vyhledávači, budou v posledních kolech jen muži a českou SuperStar se stane Sámer Issa. Zájem o Sámera je ohromující, cokoliv s ním spojené je hledané o 300% více než druhý finalista. Výpadek Martiny Balogové odpovídá internetovému žebříčku.

Překvapením je zájem o jednotlivé členy poroty. Nejhledanějším porotcem – patrně pro svůj vzhled a šarm – je Ondřej Soukup. Druhým je Milan Herman, kterého uživatelé velmi často hledají ve spojení Milan Herman gay. Předseda poroty Ondřej Hejma je třetím a Gabriela Osvaldová čtvrtým nejhledanějším porotcem.

„Statistiky hledaných slov vyhledávače dávají reálný obraz zájmu společnosti. SuperStar je fenomén a rozborem všech hledaných slov kolem SuperStar chceme více rozkrýt zájem lidí. Každého nyní v České republice zajímá cokoliv kolem soutěže a naše statistiky a žebříčky jsou v mnohém jistě překvapením.“ Komentuje zveřejnění statistik Oldřich Bajer z portálu Centrum.cz.

Pořadí finalistů dle zájmu ve vyhledávači:

1. SAMER ISSA
2. JULIÁN ZÁHOROVSKÝ
3. TOMÁŠ SAVKA
4. ŠÁRKA VAŇKOVÁ
5. ANETA LANGEROVÁ
6. PETRA PÁCHOVÁ
7. MARTINA BALOGOVÁ
8. STANDA DOLÍNEK
9. VERONIKA ZAŇKOVÁ
10. PETR POLÁČEK

Co se také hledá kolem SuperStar:

nahé superstar
julián a šárka
utajované výsledky superstar
Julián Záhorovský
kde bydlí Sámer
erotické fotomontáže superstar

Co lidé hledají ve spojitosti se Sámerem Issou:
nahý Sámer
video sámer Issa
adresa Sámer Issa
Sámer MP3
anti Sámer
Sámer Issa gay
kde bydlí Sámer

Kontakt:

Oldřich Bajer, jednatel Centrum.cz
Mobil: 737 213 503
E-mail:olda.bajer@net­centrum.cz

Centrum.cz (www.centrum.cz) je dynamicky rostoucí internetový portál, který je vůdcem trhu v oblasti poskytovaných služeb a využívání vlastních špičkových technologií. Podle času stráveného na stránkách je jedničkou mezi českými portály.

Centrum.cz nabízí svým uživatelům vše, co mohou na internetu potřebovat, od pokročilého vyhledávání, bezpečného a kvalitního e-mailu, největšího chatu v ČR, možnosti vytváření vlastních webových prezentací až po velké množství aktuálních informací a služeb, jako jsou zpravodajství, finance, reality, auto, zábava, žena, slovníky atd.

Od září 2000 funguje slovenská verze portálu Centrum.sk.

Majiteli portálu Centrum.cz jsou Ondřej Tomek a Oldřich Bajer a společnosti Intel Capital a Baring Communications Equity.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).