Dozvuky CeBIT 2008: Notebooky ASUS představují novu úroveň přenosných počítačů a digitální multimediální zábavy

[Tisková zpráva] Praha 12. března 2008 - ASUSTeK Computer Inc. (ASUS), přední dodavatel kompletních 3C řešení, informoval na veletrhu CeBIT 2008 v Hannoveru o tom, že letos na trh uvádí ohromné množství notebooků zbrusu nové série, designu a nejmodernějších technologií. V centru pozornosti se letos nacházejí nejnovější multimediální řada Multimedia line, nový a kompaktní ASUS-Lamborghini VX3 a v neposlední řadě také nová generace UMPC s kompletně přepracovaným designem a bohatší funkční výbavou.

Pro zastánce herní sféry jsou zde k dispozici sestavy šité na míru, nabízející největší možnou svobodu přetaktování a přinášející vynikající grafický výkon blížící se realitě.

Technologie ASUS AI Surround vás uvede do sladkého audio koutku Kouzlo nové řady notebooků ASUS M Series začíná již jejich výjimečně elegantním designem a vysoce kvalitní konstrukcí. Pro zajištění velmi kvalitního audio výkonu jsou tyto 15" a 17" širokoúhlé notebooky vybaveny exkluzivní technologií ASUS AI Surround, která přináší vytříbený a čistý zvuk s reálným surround výkonem díky digitálnímu zpracování dat, Dolby Home Theater a v neposlední řadě také vestavěným Altec Lancing reproduktorům. Unikátní touchpad se dvěma režimy umožňuje uživatelům mít neomezenou kontrolu nad zábavou na dosah ruky.

Série ASUS-LAMBORGHINI VX se stává kompaktní
VX3 je notebook nesoucí veškeré význačné rysy přenosných počítačů série ASUS-Lamborghini VX. Počítač VX3 se pyšní 12,1" širokoúhlým displejem a prvotřídními materiály, včetně safírově křišťálového panelu s web kamerou, pantů z titanové slitiny a luxusní kožené podložky pod zápěstí, čímž vzbuzuje perfektní pocit při pohledu i dotyku. Spojením tohoto výjimečného designu a nekompromisního výkonu se notebook VX3 stává hbitým a elegantním společníkem na cesty.

Malý ale výkonný
Výjimečně tenké a lehké PC ASUS R50 je nejmenším a nejlehčím 5,6" UMPC. Jeho moderní provedení v sobě ukrývá širokou řadu funkcí pro komunikaci, včetně vestavěného GPS, TV tuneru a 3.5G vysokorychlostního internetového připojení. Spolu se čtečkou otisků prstů a pevným diskem bez mechanických součástí (SSD) je stylové R50 přesně tím, co při svých cestách potřebujete.

ASUS R70 při své šířce pouhých 7 palců (cca 18 cm) představuje plně vybavený počítač s dotykovou obrazovkou a dalšími funkcemi. Díky zabudovanému GPS a 3,5G vysokorychlostnímu připojení k internetu navigace probíhá v reálném čase. Spolu se spoustou komunikačních nástrojů, včetně vestavěné web kamery a ochrany dat pomocí čtečky otisků prstů, je R70 vybaveno tak, aby se mohlo stát snadno přenosným, nepostradatelným společníkem manažera.

Šitý na míru extrémnímu výkonu
Počítače série ASUS C90 jsou navrženy tak, aby splňovaly rostoucí požadavky uživatelů, kteří chtějí kombinovat snadnou mobilitu s nejvyšším možným výkonem. Díky snadnému přístupu ke všem klíčovým komponentům mohou uživatelé bez obtíží provádět úpravy, opravy nebo výměny jednotlivých součástí. Tím je rovněž zajištěna možnost budoucího rozšíření o nové technologie. Zmíněné klíčové komponenty jsou také podporovány hlavními společnostmi operujícími na trhu výpočetní techniky, což umožňuje snadné přizpůsobení C90 specifickým potřebám jednotlivých uživatelů.

Úspěchy společnosti ASUS za rok 2007
Firma ASUS má za sebou velmi úspěšný rok 2007, ve kterém získala po celém světě celkem 2 568 ocenění. K tomu zaujala 10. místo v hodnocení časopisu Business Week „InfoTech 100“ mezi společnostmi roku a byla vyhlášena časopisem Wall Street Journal Asia „Jedničkou v poskytování kvality a služeb“.

Více informací o produktech společnosti ASUS naleznete na webových stránkách společnosti http://www.asus.com nebo http://cz.asus.com.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).