Novera modré číslo ze zahraničí: efektivní komunikace se zákazníky z desítek zemí

[Tisková zpráva] Praha, 10. březen 2010 – Celonárodní telekomunikační operátor GTS Novera od března výrazně rozšířil svou unikátní službu Novera modré číslo ze zahraničí. Služba, která byla doposud dostupná pouze ze tří středoevropských zemí, je nově rozšířena do celkem 39 států Evropy i celého světa. Služba je určena společnostem, které chtějí svým současným i potenciálním zákazníkům v zahraničí nabídnout za zvýhodněnou sazbu volání na informace o svých službách nebo například usnadnit styk se svým zákaznickým servisem. Náklady na telefonický hovor se dělí mezi zákazníka, který platí sazbu stejnou nebo nižší, než je poplatek za místní volání, a volaného – tedy firmu, která si službu Novera modré číslo ze zahraničí zřídila.

„Firmy s mezinárodní působností chtějí svým zákazníkům nabídnout co nejjednodušší kontakt napříč různými zeměmi a světadíly. Se službou modrého čísla ze zahraničí jsme proto přišli již v roce 2007 jako první z velkých telekomunikačních operátorů u nás. Nejdříve jsme zákazníkům umožnili volání ze Slovenska, Maďarska a Polska, a nyní jsme zprovoznili desítky dalších destinací. Do budoucna počítáme s dalším rozšiřováním dostupnosti této služby,“ říká Pavel Brabenec, ředitel divize produktů a projektového řízení společnosti GTS Novera. „Takto zásadním rozšířením služby Novera modré číslo ze zahraničí potvrzujeme naše výsadní postavení na trhu hlasových služeb s přidanou hodnotou, které je dané i nejširším spektrem služeb tzv. barevných čísel.“

Služba Novera modré číslo ze zahraničí je určena firmám, které se chtějí jednoduchým, efektivním a účinným způsobem dostat co nejblíže svým zahraničním klientům. Mohou tak například poskytovat informace o svých produktech, zajišťovat prodej či servis nebo telefonní číslo využít pro hlášení poruch. Volající z pevných sítí zaplatí sazbu stejnou nebo nižší, než je poplatek za místní volání. Při volání z mobilních sítí je sazba zpravidla blízká ceně za volání do pevných sítí. Druhá část nákladů na volání je účtována firmě, kterou zákazník kontaktuje. Díky tomu, že se volající podílí na poplatku za hovor, patří tato služba k nejefektivnějším. Dochází totiž ke snížení nákladů na straně společnosti i zákazníka a přitom je naprosto omezen počet zlomyslných volání, což šetří prostředky firmy. Ve všech destinacích je služba dostupná jak z pevných, tak i z mobilních sítí (na rozdíl od služby Novera zelené číslo, která je v některých zemích dostupná pouze z pevných sítí).

Součástí služby Novera modré číslo ze zahraničí je řada doplňkových nastavení. Na základě požadavku zákazníka mohou být příchozí hovory směrovány dle definovaných pravidel na další telefonní stanice například podle denní doby, dne v týdnu, při obsazené lince, nebo pokud volající stiskne definovanou číslici. Poplatek za zřízení služby Novera modré číslo ze zahraničí je 2 950 Kč, měsíční paušál za její využívání je bez doplňkových služeb 950 Kč.

Služba Novera modré číslo ze zahraničí je nyní dostupná z Austrálie, Bahrajnu, Belgie, Bulharska, Číny, Dánska, Dominikánské republiky, Estonska, Finska, Francie, Hong Kongu, Chile, Irska, Izraele, Itálie, Japonska, Jižní Afriky, Kanady, Kypru, Litvy, Lotyšska, Lucemburska, Maďarska, Mexika, Nizozemí, Nového Zélandu, Norska, Panamy, Polska, Rakouska, Rumunska, Singapuru, Slovenska, Slovinska, Spojených států amerických, Španělska, Švédska, Švýcarska a Velké Británie.

Více informací je k dispozici na www.gtsnovera.cz. Ceny uvedené v textu jsou bez DPH.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).