Telefónica O2 představuje letní novinky pro zákazníky digitální televize O2 TV

[Tisková zpráva] Fanoušci letošního Mistrovství světa ve fotbale mohou zdarma shlédnout profily známých fotbalových hvězd. Virtuální videopůjčovna Videotéka hlásí více než 2 000 000 stažených titulů. Internetové stránky www.o2-tv.cz mají novou podobu.

Bonus k MS ve fotbale 2010
Pro všechny fotbalové nadšence nabízí Videotéka novou kategorii Bonus k MS 2010. V ní mají k dispozici celkem šest profilů světových fotbalových hvězd. V jednotlivých půlhodinových epizodách se představí slavní hráči Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Kaka, Rooney a Droga. Bonusový obsah Videotéky je všem zákazníkům přístupný zdarma až do 31. července 2010.

Videotéka oznamuje 2 000 000 stažených titulů
Zákazníci O2 TV si prostřednictvím oblíbené virtuální videopůjčovny Videotéka stáhli již více než 2 000 000 filmů a jiného dostupného obsahu. Za téměř čtyři roky své existence nabídla Videotéka přes 2 000 filmů. K nejúspěšnějším a nejstahovanějším patří filmové hity české produkce, jako jsou Sněženky a machři po 25 letech, Václav, Gympl, Bobule či Líbáš jako bůh. Ze zahraničních filmů se největší oblíbenosti těšily pokračování Harryho Pottera, Zohan: Krycí jméno kadeřník, Wall-E a letošní oscarové snímky Smrt čeká všude a Vzhůru do oblak.

Atraktivní a přehledné www.o2-tv.cz
Nová podoba internetových stránek O2 TV nabízí na adrese www.o2-tv.cz všem uživatelům atraktivnější design a srozumitelnější strukturu. Ta usnadní orientaci nejen novým, ale také stávajícím zákazníkům. Stránky jsou přehledně rozděleny a zjednodušeny do dvou hlavních sekcí – Chci O2 TV a Mám O2 TV. Každá sekce je pak na míru přizpůsobena potřebám obou skupin zákazníků. Noví zákazníci mají k dispozici základní informace o fungování služby či jejím objednání, stávající naopak struktura přímo navádí na jednotlivé výhody, jako jsou Videotéka, doplňkové programové balíčky či TV Archiv.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).