Novým obchodním ředitelem SAP se stal Jan Los

[Tisková zpráva] Novým obchodním ředitelem společnosti SAP ČR se stal Jan Los. Ve své nové pozici bude mít na starost řízení obchodního týmu, komunikaci s vybranými klienty a rovněž spolupráci s partnerskou sítí firem, které řešení SAP implementují. Na pozici nahradil Martina Amblera, který se rozhodl čelit novým výzvám mimo společnost.

Doba čtení: 1 minuta

Jan Los vystudoval Fakultu strojního inženýrství na Českém vysokém učení technickém v Praze. Jeho první setkání se společností SAP proběhlo v roce 1994, kdy se v Poldi Kladno seznámil s implementací software SAP R/3. Od roku 1997 pracoval ve firmě APP, později převzaté společností NESS, kde se zabýval mimo jiné i prodejem řešení SAP. O tři roky později pak nastoupil do ICZ. V roce 2000 se přemístil do společnosti Dell, kde čtyři roky působil na pozici obchodního manažera pro klíčové zákazníky.

Do společnosti SAP ČR přichází po více než pětileté zkušenosti z Telefónica O2, kde pracoval od roku 2004 na pozici ředitele pro korporátní segment a od roku 2006 jako obchodní ředitel pro veřejný sektor. Od roku 2007 se zde na pozici obchodního ředitele pro podnikatelský segment věnoval malým a středním podnikům, přičemž řídil tým sta prodejců.

Jan Los (44) je ženatý. Mezi jeho záliby patří vedle samotné rodiny například golf a ve svém volném čase se věnuje rovněž dalšímu vzdělávání v oblasti managementu a koučingu.

O společnosti SAP
SAP je největším světovým poskytovatel aplikačního softwaru pro podniky a organizace všech velikostí. Subjektům působícím ve více než 25 oborech umožňují řešení SAP být nejlépe řízenými organizacemi svého druhu. Společnost SAP má více než 86 tisíc zákazníků ve 120 zemích a její akcie jsou obchodovány na několika světových burzách – včetně Frankfurt Stock Exchange a NYSE – pod kódovým označením „SAP“. V České republice působí společnost od roku 1992 a dosud získala přibližně 900 zákazníků z oblasti podniků, finančních institucí a organizací veřejné správy.

Portfolio SAP BusinessObjects mění způsob fungování organizací prostřednictvím propojení lidí, informací a podnikání. Díky otevřeným řešením, která pracují v heterogenních prostředích a v oblastech jako jsou „business inteligence“, řízení informací, řízení výkonnosti firem a kontrola, řízení rizik a dodržování standardů, umožňuje portfolio SAP BusinessObjects organizacím každodenně uskutečňovat jejich vytýčené strategie.

Více informací najdete na www.sap.com.