Oblečení – nové oddělení na www.nakupnicentrum.cz

[Tisková zpráva] Přední internetový prodejce, společnost NATURAL MEDICAMENTS s. r. o., spustil v polovině měsíce října další nové oddělení na internetovém nákupním centru www.nakupnicentrum.cz. Oddělení oblečení rozšířilo bohatou nabídku, kterou tvořil sortiment současných 15 oddělení.

Doba čtení: 1 minuta

Nové oddělení pro Vás připravilo stovky položek dámského, pánského a dětského oblečení, od značek jako například Husky, Litex, Flavio Ponti a dalších. Vybírat můžete ale také z bohaté nabídky kabelek, deštníků, obuvi, pracovních oděvů, županů a těhotenského oblečení. Nabízíme široký sortiment mnoha značek za výhodné ceny.

Zákazník si může vybírat buď podle jednotlivých typů zboží, nebo podle výrobců. U každého výrobku si může prohlédnout detail zboží, zvolit parametry, nebo se přímo poradit s prodejcem. Většinu oblečení máme skladem a jsme schopni jej doručit do druhého pracovního dne. V případě nespokojenosti lze u našeho internetového obchodu využít garanci spokojenosti, která zákazníkovi umožňuje vrátit zboží do 14 dnů zpět. Poskytujeme záruku kvalitních služeb.