Panda Software prichádza s novými korporátnymi bezpečnostnými riešeniami na rok 2006

[Tisková zpráva] 12. jún 2006 – Panda Software prichádza na trh s novými bezpečnostnými riešeniami Panda EnterpriSecure 2006 with TruPreventTM Technologies (pre veľké firmy) a Panda BusinesSecure 2006 with TruPreventTM Technologies (pre malé a stredné firmy). Oba produkty poskytujú integrovanú ochranu vo všetkých úrovniach korporátnych sietí, od laptopov po brány a kombinujú reaktívne a proaktívne technológie. Nové riešenia Panda Software pre ochranu korporátnych klientov obsahujú vylepšenú technológiu ochrany pred spyware, phishingom a všetkými druhmi škodlivých kódov a fungujú aj na 64-bitových platformách.

Nové korporátne riešenia Panda Software na rok 2006 zjednodušujú ochranu celej siete a všetky funkcie integrujú do príjemného interfejsu. Ovládanie je ľahké a produkty využívajú minimum zdrojov, čo výrazne znižuje náklady na správu.

EnterpriSecure 2006 with TruPreventTM Technologies aj BusinesSecure 2006 with TruPreventTM Technologies predstavujú krok vpred v ochrane pracovných staníc, serverov a poštových brán, a to vďaka integrácii najpokrokovejšej technológie, vrátane proaktívnej ochrany TruPreventTM. Účinnosť tejto technológie bola testovaná prestížnym nezávislým laboratóriom ICSA a od svojho vzniku má za sebou vyše 46 000 detekcií nových neznámych škodlivých kódov. Okrem toho, nové riešenia prichádzajú s posilou – novým modulom genetickej heuristiky GHE (Genetic Heuristic Engine). Jedná sa o novú genetickú detekčnú technológiu, ktorá dokáže určiť „genetický profil“ súboru. Vďaka tomu dokáže detekovať oveľa viac neznámych škodlivých kódov ako bežné heuristické analýzy, pričom si udržuje nízku mieru falošných poplachov.

„Naši klienti očakávajú, že im poskytneme kompaktné produkty s vysokým výkonom, ktoré v sebe obsahujú najnovšie technológie a využívajú minimum zdrojov ”, hovorí Pedro Bustamante, vedúci marketingového oddelenia Panda Software. „Uvedením týchto nových produktov na trh dávame jasnú odpoveď na tieto požiadavky. Navyše, nové riešenia zvyšujú produktivitu, čím znižujú rýchlosť návratnosti investícií.

Panda BusinesSecure 2006 with TruPreventTM Technologies a Panda EnterpriSecure 2006 with TruPreventTM Technologies obsahujú nové firewall a antiphishing technológie a dokážu spravovať mobilných používateľov. Obe riešenia sú riadené cez jednoduchý nástroj AdminSecure, ku ktorému boli pridané nové funkcie. Správa korporátnej siete sa týmto stáva jednoduchá a efektívna a odteraz je možná aj pri 64-bitových platformách.

„Podpora nových 64-bitových platforiem bol sľub, ktorý sa nám podarilo splniť vďaka týmto novým technológiám“, hovorí Pedro Bustamante. „Tento typ platforiem je na trhu základom a postupne sa ich dožaduje stále viac používateľov. Keďže ich popularita narastá, poskytnúť bezpečnostné riešenie, ktoré je úplne kompatibilné s 64-bitovými platformami je základnou podmienkou.“

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).